M.A.M.A 2018: netrukus bus oficialiai paskelbti nominantų penketukai

Gruodžio 10-osios vakaras Lietuvos muzikantų bendruomenei bus ypatingas: išaiškės didžioji intriga, – kas taps apdovanojimų M.A.M.A 2018 nominantais.

 M.A.M.A 2018: netrukus bus oficialiai paskelbti nominantų penketukai.
 M.A.M.A 2018: netrukus bus oficialiai paskelbti nominantų penketukai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2018, 4:43 PM

Pasak asociacijos M.A.M.A pirmininko Martyno Tylos, nominantų penketukus sudaranti Taryba jau buvo susirinkusi ir visas nominantų sąrašas jau yra žinomas.

„Lietuvos kūrėjai, muzikos prodiuseriai ir atlikėjai pastaraisiais metais įrodė, kad turime visus šansus išeiti į pasaulį.

Lietuvių muzika perklausoma milijonus kartų ir tarp klausytojų yra ne tik mūsų šalies melomanai. Tuo verta pasidžiaugti. Muzikos kokybė jau yra visiškai kita. Ji buvo bene pagrindinis vardiklis formuojant nominantų penketukus. K

am atiteks apdovanojimai – paaiškės sausio 25 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, o pirmadienį oficialiai paskelbsime, kas pateko į nominantų gretas“, – sakė M. Tyla.

M.A.M.A nominantų paskelbimo renginys pakilės iki dangaus, nes vyks vienoje aukščiausių Vilniaus vietų – kokteilių bare „Skybar“, kuris šiais metais taps oficialia apdovanojimų rezidencija.

Anot organizatorių, tai bus rimtas vakarėlis prieš didžiąsias iškilmes. Renginį ves Jonas Nainys, kuriam prieš kelis metus yra tekę vesti ir didžiuosius M.A.M.A apdovanojimus.

Nominantų paskelbimas bus transliuojamas tiesiogiai internetu M.A.M.A feisbuko puslapyje. Transliacijos pradžia – 19.30 val.

Apdovanojimų M.A.M.A partneriai – muzikos autorių teises atstovaujanti asociacija LATGA ir atlikėjais bei muzikos leidėjais besirūpinanti asociacija AGATA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?