„Colours of bubbles“ muzikantas kartu koncertuoti gimtajame mieste pakvietė tėvą

Akustiniam koncertų turui „Home“ besiruošiantys „Colours of Bubbles“ nariai tarpušvenčiu skelbia ypatingą sausio mėnesį įvyksiančių savo pasirodymų svečią – kartu su grupe gimtuosiuose Šiauliuose ant scenos lips ir vienos iš grupės narių, Pauliaus Trijonio tėtis, legendinės country grupės „Jonis“ muzikantas.

Koncerto akimirka.<br> R. Šeškaičio nuotr.
Koncerto akimirka.<br> R. Šeškaičio nuotr.
Koncerto akimirka.<br> R. Šeškaičio nuotr.
Koncerto akimirka.<br> R. Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 28, 2018, 3:09 PM, atnaujinta Dec 28, 2018, 3:10 PM

„Galima sakyti, jog už „Colours of Bubbles“ atsiradimą turime būti dėkingi „Joniui“, – teigia grupės gitaristas Tomas Grubliauskis, kurio tėtis taip pat groja „Jonyje“.

„Kartu su Tomu ne tik ėjom į darželį, bet ir su „Jonyje“ grojusiais tėvais važinėjom po Lietuvą. Pratinomės prie muzikantų gyvenimo, su kitais „Jonio“ narių vaikais dainavom vaikų kolektyve „Svirplys“ – taip ir įšokom į muzikinio kelio roges“, – jam pritaria Paulius Trijonis.

„Colours of Bubbles“ muzikantai įsitikinę, jog neįmanoma įsivaizduoti labiau tinkamo svečio akustiniam, atviram ir namudiškai jaukiam pasirodymui nei grupės nario tėtis – gitara bei mandolina „Jonyje“ grojantis Romas Trijonis.

Ir tai ne vienintelė „Colours of Bubbles“ naujiena gerbėjams šią savaitę. Sveikindami savo klausytojus su gražiausiomis žiemos šventėmis, muzikantai prieš kelias dienas pristatė žiemiškiausios savo dainos „Ten Thousand Snowflakes“ akustinę versiją bei kartu su „Scuare“ komanda jai sukurtą vaizdo klipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?