Tiesioginėje lrytas.lt konferencijoje – „Lietuvos balso“ laimėtoja Gerda

Trečiadienį 12 val. naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje lankysis muzikinio TV šou „Lietuvos balsas“ laimėtoja Gerda Šukytė.

 Gerda Šukytė.<br> LNK nuotr.
 Gerda Šukytė.<br> LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-02 11:05, atnaujinta 2019-01-02 11:10

Sekmadienį „Lietuvos balso“ finale triumfavusi Ingos Jankauskaitės mokinė nurungė visas konkurentes ir pelnė daugybę žiūrovų simpatijų.

Šešiolikmetę merginą iš Alsėdžių kaimo šou finalą stebėjęs dainininkas Vaidas Baumila pavadino „tikru deimantu“, o merginos mokytoja I.Jankauskaitė sakė, kad stiprioji laimėtojos pusė – asmenybė.

„Laužėme stereotipus. Pirmą kartą susidūriau su tokiu tikrumu. Nėra autoritetų, nėra super vau reakcijų, atrodo, kad jai niekas nedaro įspūdžio ir visą tai yra natūralu ir nesumeluota“, - kalbėjo Inga.

„Tikrai nesitikėjau, tai yra kažkas vau. Iki pat dabar nieko neina suvokti. Labai džiaugiuosi ir dėkoju. Tikiuosi, kad kažką padarysiu iš savo muzikos jums ir galėsiu tuo atsidėkoti“, - po finalo kalbėjo Gerda.

„Buvo įdomu stebėti, kaip Gerda tapo visos Lietuvos fenomenu. Intrigos buvo maža – nuo pradžių buvo aišku, kad tauta įsimylėjo Gerdą ir ta meilė tik didėjo. Tai yra tik jos pradžia, mes ja didžiuojamės“, - kalbėjo „Lietuvos balso“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Portalo konferencijoje kviečiami dalyvauti ir skaitytojai – jie gali užduoti klausimus Gerdai šio straipsnio ir transliacijos komentarų langeliuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.