Tamsi kelionė į save: „Lofte“ - industrinio roko žvaigždės IAMX koncertas

Industriniame sostinės rajone įsikūręs menų fabrikas „Loftas“ vasario 2-ąją kviečia visus palinguoti pagal lyriškas gotiškas natas drauge su ilgai lauktu svečiu iš Jungtinės Karalystės – IAMX.

 IAMX.<br> G.Lanham nuotr.
 IAMX.<br> G.Lanham nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-01-08 18:21, atnaujinta 2019-01-08 18:26

Ekstravagantiškasis muzikantas Chrisas Corneris, kitaip žinomas kaip IAMX, pristatys naująjį albumą „Alive In New Light“, kuris nupiešia išties jautrų atlikėjo portretą.

Dar gruodžio viduryje pristatęs singlo „Mile Deep Hollow“ muzikinį klipą, menininkas teigė praėjęs tikrą pragarą tam, kad atskleistų sakralų savo paties vidinį atgimimą, kuris poetiškai vaizduojamas naujausiame Chriso kūrinyje.

Ši daina giliai paliečia tamsiausias sielos kerteles bei puikiai apibrėžia C.Cornerio vidinius demonus, su kuriais jam teko kovoti ne vienus metus. Pats muzikantas kūrinį laiko ode, kurią jis skiria visiems savo gerbėjams, palaikiusiems jį sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis.

Singlas neliko nepastebėtas britų televizijos „ABC TV“ serialo „How To Get Away With Murder“ kūrėjų, kurie IAMX dainą įtraukė į savo garso takelius bei sutiko, kad „Mile Deep Hollow“ yra vienas geriausių atlikėjo iki šiol parašytų kūrinių.

Vaizdo klipas parodo eklektiškai turtingą vizualinę kelionę po vidinį IAMX pasaulį, o teatrališkai mįslingos šviesos ir tamsos kovos žiūrovus nubloškia į transo būseną, kur kiekvienas tampa C.Cornerio ego mirties liudytoju. 

Atgimęs ir išgyvenęs naujas šviesas, IAMX atkūrė pažeidžiamumą ir prasmę tiek savyje, tiek aplinkiniame pasaulyje.

Dainos žinutė šlovingai atskleidžiama paskutiniuose klipo kadruose, kuomet C.Corneris sudaužo stiklinę sieną, kuri taip ilgai jį skyrė nuo realybės.

Ilgai lauktas IAMX koncertas vyks šių metų vasario 2-ąją, menų fabrike „Loftas“, kur kiekvieną iš atėjusių užvaldys muzikiniai išgyvenimai ir tamsiosios pusės prisijaukinimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.