Geriausia Estijos grupė „Ewert And The Two Dragons“ gros Vilniuje: bilietų beveik nebeliko

Jau penktadienį į Lietuvą atvykstanti viena populiariausių Estijos grupių „Ewert and the Two Dragons“ džiaugiasi klausytojų palaikymu – į vasario 8 dieną gyvos muzikos klube „Tamsta“, Vilniuje įvyksiantį naujausio grupės albumo „Hands Around the Moon“ pristatymo koncertą liko vos dvidešimt bilietų.  

Grupės vokalistas E.Sundja.<br>M.Patašiaus nuotr.
Grupės vokalistas E.Sundja.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2019, 11:51 AM, atnaujinta Feb 7, 2019, 11:55 AM

Intensyviu albumo pristatymo turu šiuo metu gyvenantys „Ewert and the Two Dragons“ prieš porą savaičių buvo įvertinti Estijos muzikos apdovanojimuose – laimėjo net trijose kategorijose: geriausio roko albumo, geriausio metų albumo ir metų grupės. 

„Gauti apdovanojimus ir būti pripažintam dėl darbo, kurį įdėjai į savo kūrybą – malonu, tačiau koncertai ir gerbėjai mums yra gerokai svarbiau. Stengiamės nesikoncentruoti vien ties apdovanojimais“, – sakė grupės lyderis Ewertas Sundja, paklaustas, ką grupei reiškia gauti apdovanojimai.

Tiesa, jis ir grupės gitaristas Erkis Pärnoja Vilniuje lankėsi dar prieš rytojaus koncertą. Praėjusią savaitę vos vienai dienai į Lietuvą atvykę grupės nariai apsilankė televizijoje bei radijuje, pristatė dainas iš naujausio albumo „Hands Around the Moon“ ir pasivaikščiojo po sostinę.

„Vilniuje lankėmės jau ne pirmą kartą, mums labai patinka šis miestas. Sukelia daug malonių prisiminimų. Be to, publika kaskart nustebina savo šiltu priėmimu,“ – teigia E.Sundja ir kviečia susitikti rytoj, vasario 8 dieną įvyksiančiame koncerte, gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Grupės pasirodymas Estijos muzikos apdovanojimų ceremonijoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.