„Beissoul & Einius“ išleido naują singlą ir skelbia albumo pristatymo datą

Elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“ iki savo koncerto balandžio 27 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje gerbėjus tikriausiai išves iš proto. Kūrėjai klausytojų kraują kaitina vis karštesnėmis naujienomis.

Beissoul ir Einius. <br>D.Komissarenko nuotr. 
Beissoul ir Einius. <br>D.Komissarenko nuotr. 
Beissoul ir Einius. <br>M.Golubickaitės nuotr. 
Beissoul ir Einius. <br>M.Golubickaitės nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 13, 2019, 1:18 PM

Šįkart „Beissoul & Einius“ pristato trečiąjį vaizdo singlą „Don’t Wanna Live My Life“. Jį lydės ir specialiai sukurtas kvapas.

Tai kūrinys iš trečiojo studijinio albumo „White Crow“ (liet. balta varna), kuris bus pristatytas vasario 22 d. Vilniaus Knygų mugėje CD ir vinilo pavidalu.

Dar viena staigmena „Beissoul & Einius“ gerbėjams ta, kad Knygų mugėje bus galima įsigyti ir singlo „White Crow’’ riboto leidimo kvepalų, kuriuos sukūrė aromatų kūrėjas Aistis Mickevičius („FUMparFUM“). Taip pat bus galima pasigrožėti keletu įspūdingų „Beissoul & Einius“ sceninių kostiumų.

Beissoul & Einius – Don’t Wanna Live My Life:

„Beissoul & Einius“ nuo pat savo kūrybos pradžios peržengė Lietuvos sienas – 2018 metais duetas koncertavo viename didžiausių Europos festivalių „Sziget“. Negana to, duetas bendradarbiauja ir su kūrėjais bei dizaineriais iš užsienio. Vienas jų – kaukių meistras Bob Basset, kurio kūrybą naudoja grandai – nuo roko grupės „Metallica“ iki „Givenchy“ mados namų. Ne išimtis ir naujasis „Beissoul & Einius“ vaizdo singlas „Don’t Wanna Live My Life“ – jam animaciją kūrė belgų menininkė Cypria Donato.

Singlas „Don’t Wanna Live My Life“ atspindi albumo „White Crow“ nuotaiką. Jame užkoduota žinia „baltoms varnoms“. Ir kas tik nėra ja buvęs ar bent trumpam atsidūręs tokioje padėtyje! Singlas tiks įprasminti gražiausius bet kurio metų laiko vakarus ir naktis.

„Albumo „White Crow“ pavadinimas gimė tą pačią sekundę, kai tik įkėlėme koją į šį pasaulį, tik prireikė laiko tai suprasti, – juokauja dueto siela Artūras Žabas-Beissoul. – Vieniems mes – keisti, kitiems – nesuprantami, tretiems – nepriimtini, bet esame ištikimi sau ir kūrybai. Pagrindinis mūsų dueto tikslas – daryti tik tai, ko mes patys norime, kas labiausiai džiugina. Net neliesti to, kuo netikime. Visa tai sudėta į albumą, kuris dvelkia panašia gyvenimo filosofija.“

Trečiojo albumo „White Crow“ pristatymo turas, prasidėjęs Lietuvoje, tęsis Anglijoje, Ukrainoje ir Baltarusijoje.

„Beissoul & Einius“ muzikografijoje įrašytas albumas „Laikas paikas“ (2014), mini albumas EP „Chamillion“ (2015), #asecretcontract (2017).

„Spotify“ platformoje albumas „White Crow“ pasirodys vasario 18 d.

Fizinę albumo „White Crow“ kopiją bus galima įsigyti Vilniaus Knygų mugėje, vasario 21–24 d., parodų centre „Litexpo“, Muzikos salėje.

Oficialus albumo „White Crow“ pristatymas įvyks vasario 22 d. 15.30 val. Vilniaus Knygų mugėje, Muzikos salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.