Lietuvos hiphopo žvaigždžių muzika sugulė į naują vinilo plokštelę

Lietuviško hiphopo mylėtojai Vasario 16-ąją šiemet švęs dvigubai – butent šią dieną dienos šviesą išvys pirmasis leidybos bei renginių organizavimo kompanijos „Flow Music“ muzikinis rinkinys „Flow Music Sound“.

Svaras.<br>M.Ambrazo nuotr.
Svaras.<br>M.Ambrazo nuotr.
„Despotin Fam“.<br>T.Bauro nuotr.
„Despotin Fam“.<br>T.Bauro nuotr.
„Šventinis Bankuchenas“.<br>D.Umbraso nuotr.
„Šventinis Bankuchenas“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-02-14 15:08, atnaujinta 2019-02-14 15:15

 

Ribotu tiražu leidžiama plokštelė subūrs 10 populiarių bei pogrindžio hiphopo muzikos atlikėjų ir, anot leidėjų, privalės atsidurti kiekvieno melomano ar mėgstančio lietuvišką hiphopą lentynoje. 

 

„Mintį išleisti artimos mums muzikos rinkinį turėjome jau seniai, tačiau niekada nesvajojome to padaryti viniliniu formatu. Atsiradus galimybei ilgai nedvejojome ir štai jūsų ausims lepinti paruošėme dešimties kūrinių plokštelę.

 

Joje – dešimt labai skirtingų atlikėjų, todėl kažką artimo sau atras bemaž kiekvienas. Kadangi proga svarbi ir džiaugsminga, vasario 16-ąją ne tik pristatome patį vinilą, tačiau ir kviečiame į jo pristatymo renginį, vyksiantį Vilniaus menų fabrike „Loftas“, kurio metu pasirodys didžioji dalis vinile savo kūrinius įrašiusių atlikėjų“, – pasakojo Motiejus, vienas „Flow Music“ įkūrėjų.

 

Stilistiškai vinilas pasižymi didele įvairove – nuo „Šventinio bankucheno“ viražų iki romantinių „8 Kambario“ melodijų. Jame taip pat netrūks ir pogrindinio skambesio – plokštelėje nugulė „Despotin Fam“, Micro One, Erkė, LTZOO dainos, o „G &G Sindikatui“ atstovauja jų vedlys Svaras su kūriniu „Visos kaukolės šypsosi“ iš naujausio savo solinio albumo.

 

Kai kurie kūriniai dar apskritai neišleisti kitais formatais – plokštelė arba pristatymo renginys bus galimybė juos išgirsti pirmą kartą.

 

Pilnas kūrinių sąrašas atrodo taip:

 

1. Stealurmind – „Fabulous“

2. Erke – „O juk galėtum“

3. „Despotin Fam“ – „Einu lėtai“

4. Micro One – „Lygumos“

5. LTZOO – „Abi puses sudėt“

6. Radvilas RA – „Kąsnis“

7. „8 Kambarys“ – „Išmokyk mane šypsotis“

8. Svaras – „Visos kaukolės šypsosi“

9. „Šventinis bankuchenas“ – „Ko tu kartoji“

10. „Vilniaus energija“ – „Van Dance“

 

„Flow Music“ vasarį taip pat švenčia savo gimtadienį, todėl plokštelės išleidimas tampa savotiška dovana visiems leidyklos draugams bei, tikėkimės, taps gražia ir laukiama kasmete tradicija. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kokias pratybas šiemet rengs Lietuvos kariuomenė?