Lrytas.lt tiesioginėje transliacijoje – Monika Marija ir Jurgis Brūzga: stebėk ir užduok klausimą

Lietuvos atranka į „Euroviziją“ pasiekė finišo tiesiąją – jau šeštadienį, vasario 23-ąją, sužinosime, kas atstovaus mūsų šaliai didžiausiame Europos dainų konkurse.

 Monika Marija ir Jurgis Brūzga.<br> T.Bauro nuotr.
 Monika Marija ir Jurgis Brūzga.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 18, 2019, 8:49 AM

Internete verdant spėliojimams ir ginčams, o konkurso gerbėjų aistroms įkaitus iki raudonumo, naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėse transliacijose šią savaitę lankysis visi septyni „Eurovizijos“ atrankos finalo dalyviai.

Pirmosios dvi transliacijos – pirmadienį. 12 valandą portalo studijoje lankysis dainininkė Monika Marija, o 13 valandą – Jurgis Brūzga.

Abu jie atrankos finalą pasiekė antrus metus iš eilės – ir yra nusiteikę rimtai kovoti dėl Lietuvos kelialapio į „Euroviziją“.

12 valandą tiesioginėje transliacijoje viešėsiančios Monikos Marijos padėtis – labai neįprasta. Į atranką šįmet atėjusi su dviem dainomis „Criminal“ ir „Light On“, dainininkė abiem bandymais pateko į finalą, nors prieš praėjusį šeštadienį surengtą pusfinalį ir prašė gerbėjų nebalsuoti už kūrinį „Criminal“.

Priežastis – dainininkė baiminosi, kad patekusi į finalą su dviem dainomis, turės rungtis pati su savimi, o jos klausytojų balsai pasidalins į dvi dalis.

Po šeštadienį surengto antrojo pusfinalio paaiškėjo, kad finale Monika Marija išties turėtų atlikti abi dainas – mat abu jos pusfinalių pasirodymus gerai įvertino ir žiūrovai, ir komisija.

Lrytas.lt konferencijoje Moniką Mariją pakalbinsime apie šią neįprastą situaciją, jausmus, kuriuos jai kelia abu kūriniai, ir tikslus atrankos finale.

13 valandą portalo transliacijoje apsilankys Jurgis Brūzga – atlikėjas, atrankos finale pergalės sieksiantis su kūriniu „Ctrl Alt Delete“.

Pirmajame atrankos etape pasirodęs vienas, pusfinalyje J.Brūzga surengė efektingą pasirodymą su šokėjais, jau yra nufilmavęs konkursinės dainos vaizdo klipą ir tikisi, jog Lietuva šeštadienio vakarą pasirinks jį.

Ar daug patirties scenoje turinčiam atlikėjui šie „euroviziniai“ metai bus laimingi? Paaiškės jau greitai, o kol kas pasikalbėsime apie „eurovizinius“ iššūkius, jaudulį ir Jurgio dainos siunčiamą žinutę.

Kaip visada, transliacijoje gali aktyviai dalyvauti lrytas.lt skaitytojai – komentarų langelyje (transliacijos metu portale ir lrytas.lt feisbuko paskyroje) kviečiame užduoti klausimus atlikėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.