Lrytas.lt konferencijoje – „Eurovizijos“ atrankos laimėtojas Jurijus: stebėk ir užduok klausimą

Pirmadienį 12 val. 30 min. naujienų portalo lrytas.lt tiesioginėje konferencijoje lankysis „Eurovizijos“ atrankos nugalėtojas Jurijus Veklenko.

 J. Veklenko<br> T. Bauro nuotr.
 J. Veklenko<br> T. Bauro nuotr.
 J. Veklenko<br> T. Bauro nuotr.
 J. Veklenko<br> T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 25, 2019, 10:25 AM, atnaujinta Feb 25, 2019, 11:03 AM

Šeštadienio vakarą paaiškėjo, kad į „Eurovizijos“ konkursą, rengiamą Izraelyje, šiemet vyks Jurijus Veklenko. Rami Jurijaus laikysena, šypsena, švelnus aukštas balsas ir romantiška daina sulaukė daugiausia simpatijų. Vyras pelnė daugiausia tiek komisijos, tiek žiūrovų balsų. 

„Tiek padaryti iki šiol nėra pavykę. Bet jei laimėsiu, teks“, – prieš finalą juokėsi dainininkas. Tačiau šeštadienio vakarą J.Veklenko, ko gero, buvo pamiršęs savo pažadą, nes džiaugėsi kol kas skambiausiu akordu per savo muzikinę karjerą.

Vienas nacionalinės atrankos favoritų LRT Didžiojoje studijoje vykusiame finale pranoko 7 konkurentus ir įgijo teisę atstovauti Lietuvai gegužės viduryje Tel Avive vyksiančiame „Eurovizijos“ konkurse.

Po finalo įvykusioje spaudos konferencijoje dainininkas papasakojo apie užplūdusias emocijas ir netolimos ateities planus.

„Viduje aš žinojau, kad einu su tikslu pasirodyti kiek įmanoma geriau. Žinoma, gal pasirodymas nėra tobulas, bet peržiūrėję detales mes jį patobulinsim“, – sakė jis.

Paklaustas, ar keis įvaizdį, nugalėtojas sakė, kad šios detalės jis keisti nenorėtų.

„Tikiuosi kad jis nesikeis. Šitie drabužiai man labai patinka“, – teigė muzikantas.

Tiesioginės lrytas.lt konfecercijos metu, skaitytojai turės galimybę užduoti visus rūpimus klausimus į Izraelį Lietuvą atstovauti vyksiančiam Jurijui Veklenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.