Išgirskite: „Lietuvos balse“ išgarsėjusi Gabija pristato pirmąją savo dainą

Vieno populiariausių mūsų šalies muzikinių TV šou "Lietuvos balsas" praėjusio sezono finalininkė Gabija Aleknavičiūtė į Lietuvos muzikos sceną veržiasi uždegančia daina.

 Gabija.<br> R.Venclovo nuotr.
 Gabija.<br> R.Venclovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-27 12:54, atnaujinta 2019-02-27 13:01

Šią savaitę dienos šviesą išvydo jos singlas „Ar tau taip būna“.

Muzikos gerbėjams tiesiog Gabija prisistatanti atlikėja pirmąja savo daina tarsi kreipiasi į juos. Kūriniu, kuriame drąsiai kalbama apie baimes, dainininkė kviečia prisiminti, jog esame už jas didesni. Pasak jos, šią dainą kiekvienas galės pritaikyti sau ir savo gyvenimo istorijoms.

Pirmąjį singlą jaunąjai atlikėjai sukurti padėjo su žymiais Lietuvos dainininkais dirbantis Juozas Martinkėnas. Lietuvos muzikos scenoje žinomas gitaristas ir dainų autorius sukūrė muziką ir padėjo Gabijai į dainos tekstą sudėti norimus perteikti jausmus ir išgyvenimus.

„Labai džiaugiuosi, kad Juozas pajautė tai, ką noriu pasakyti, iš tos žinutės gimė graži daina, – pasakojo Gabija. – Tai daina apie mane, apie mano būseną, kai buvo sunku išmokti mylėti save, nepasimesti ieškojimuose ir atrasti kovotoją savyje siekiant svajonių.“

Vieną iš savo tikslų įgyvendinusi atlikėja sustoti neketina. Šiuo metu intensyviai koncertuojanti dainininkė vis daugiau laiko praleidžia įrašų studijoje, kur dirba ties naujomis dainomis.

Dainą „Ar tau taip būna“ išgirsti ir įvertinti galite čia: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.