Jubiliejinį turą pradedantys „Lemon Joy“ gerbėjams paruošė dovaną su „S“ ženklu

Pirmąją kalendorinio pavasario dieną savo 25-erių metų turą „Lemon Joy“ muzikantai pradės nusiteikę pakiliai. Pirmasis turo koncertas Alytaus miesto teatre šį penktadienį yra pilnai išparduotas. Taip pat kovo 1 dieną grupė išleidžia rinktinį savo svarbiausių dainų albumą kompaktine plokštele ir skaitmeniniu formatu.

Igoris Kofas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Igoris Kofas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Lemon Joy“.<br>T.Bauro nuotr.
„Lemon Joy“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 27, 2019, 1:32 PM, atnaujinta Feb 27, 2019, 1:38 PM

Šį albumą sudarė grupės lyderis Igoris Kofas. Jame aštuoniolika žinomų ir mažiau žinomų kūrinių, sukurtų per visą grupės gyvavimą. Tarp jų ir viena visiškai nauja daina „Tavo rytojus“, kurią „Lemon Joy“ įrašė šiemet.

Naujo albumo pavadinime – viena raidė „S“. Ji ne tik reiškia svarbiausias dainas. Grupė savo kūrybą skiria suaugusiems ir subrendusiems klausytojams, taip pat tokiu būdu atiduoda duoklę raidei, kuri grupės karjeros pradžioje buvo jos pavadinime ir vėliau iš jo dingo.

Vieną kūrinį į šį albumą – „Kažkada“ – išrinko interneto skaitytojai. „Gerbėjų nuomonė svarbi be jokių kodėl, kam ir kas man iš to“, – sako Igoris Kofas, pats šio kūrinio į albumą įtraukti neplanavęs. Albume galima rasti dainas „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“, „Baltas miestas“, „Ar verta laukt, kol užsidegs žalia šviesa“, „Be atšvaitų“, „Vasaros laiškai“, „Arčiau“ ir kitus.

Yra ir vienas duetas – kartu su Andriumi Mamontovu įrašyta daina „Toli“. Riboto tiražo rinktinių „Lemon Joy“ dainų albumą „S“ bus galima įsigyti tik „Lemon Joy“ jubiliejinio turo koncertuose ir interneto parduotuvėje buymusic.lt.

Kovo-balandžio mėnesiais grupė surengs šventinius koncertus septyniuose Lietuvos miestuose. Ypatinga staigmena – muzikantai į šių koncertų programą įtraukė daugiau nei du dešimtmečius negrotą pirmąjį grupės hitą „Glostyk“.

Pilnas „Lemon Joy 25“ turo grafikas: kovo 1 diena – Alytus, miesto teatras, kovo 8 diena – Šiauliai, Šiaulių arena, kovo 9 diena – Vilnius, „Compensa“, kovo 16 diena – Kaunas, „Gargaras“, kovo 23 diena – Marijampolė, Kultūros centras, kovo 30 diena – Panevėžys, „Cido“ arena, balandžio 6 diena – Palanga, Palangos koncertų salė.

Naujausia grupės daina „Tavo rytojus“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: VSD pranešėjo komisijos išvados toliau kelia aistras