Grupė „el Fuego“ pristato naują kūrinį: „Tai visiška dainų apie meilę priešingybė”

Tie, kurie yra pratę girdėti lyriškas dainas apie meilę ar kitus gyvenimo nusivylimus, nustebs išgirdę naują grupės „el Fuego“ dainą.

„el Fuego“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„el Fuego“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-06 10:51, atnaujinta 2019-03-06 10:56

Šiandien pristatytame grupės kūrinyje „Tikėk savimi” skamba ne liūdesys ir skaudūs išgyvenimai, o priešingai – nuotaikingos emocijos, skatinančios nepasiduoti net ir sunkiausiame gyvenimo kelyje.

Šios dainos muzikos autorius, grupės „el Fuego” narys Paulius Bagdanavičius teigia: „Norėjosi, kad dainoje skambėtų šviesa, o ne liūdesys. Todėl kartu su šios dainos žodžių autoriumi Andriumi Kairiu sukūrėme visišką priešingybę įprastoms dainoms apie meilę”.

Pauliui pritaria ir kitas grupės narys Rokas Spalinskas: „Ši daina apie tai, apie ką daugelis yra jau seniai pamiršę – tikėjimą savimi. Žmogus, tikintis savimi, savo jėgomis ir tuo ką daro, gali kalnus nuversti! Tikiu, kad ši daina gali tapti įkvėpimo šaltiniu daugeliui žmonių, siekiančių savo tikslo“.

Naujoji „el Fuego“ daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.