„The Rolling Stones“ lyderiui Mickui Jaggeriui atlikta sudėtinga operacija

Didžiosios Britanijos roko veteranui ir grupės „The Rolling Stones“ lyderiui Mickui Jaggeriui buvo sėkmingai atlikta širdies operacija, pranešė žurnalas „Billboard“, remdamasis informuotais šaltiniais.

Mickas Jaggeris. <br>Scanpix nuotr. 
Mickas Jaggeris. <br>Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2019, 2:51 PM

Širdies vožtuvo keitimo operacija buvo atlikta Niujorke; dabar atlikėjas sveiksta po medicinos procedūros ir jaučiasi gerai, rašoma žurnale.

Remiantis leidiniu, pasitaisyti po operacijos atlikėjui prireiks nuo keturių iki penkių dienų. Vis dėlto jam dar prireiks daugiau laiko, kad galėtų sugrįžti į sceną.

Praėjusį šeštadienį legendinė britų grupė savo oficialioje paskyroje paskelbė, kad atideda savo gastroles JAV ir Kanadoje dėl 75-erių M.Jaggerio sveikatos, tačiau kokia medicinos procedūra jam turi būti atlikta, „The Rolling Stones“ nenurodė.

Koncertų ture „No Filter Stones“ buvo numatyta 17 grupės koncertų JAV ir Kanadoje. Bilietus į renginius įsigiję grupės gerbėjai buvo raginami juos pasilikti, nes numatyti koncertai bus surengti vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?