Lietuvių reperiai Lucid Kidd ir Lil Skar pristato bendrą kūrinį bei vaizdo klipą

Lietuvos repo muzikos padangėje ryškėja du nauji vardai. Po Lucid Kidd pseudonimu kuriantis Martynas ir kaip Lil Skar pažįstamas Dovas – vos keturiolikos sulaukę, tačiau tūkstančius perklausų Soundcloud platformoje surenkantys vaikinai. Šiandien jie išleidžia naują bendrą kūrinį „Good Wok“ ir jo vaizdo klipą.

Lucid Kidd ir Lil Skar. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Lucid Kidd ir Lil Skar. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Lucid Kidd ir Lil Skar. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Lucid Kidd ir Lil Skar. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 7:26 PM

Martynas su Dovu susipažino praėjusių metų vasarą – vaikinai kurį laiką vienas kito kūrybą sekė socialiniuose tinkluose, kol galiausiai nutarė pabandyti dirbti kartu. Nuo to laiko jie – geri draugai ir scenos partneriai.

„Mes su Dovu iš karto vienas kitame pamatėme potencialą – pasakoja Martynas. – Tuo metu tarp mūsų bendraamžių buvo atsiradę daug naujų „reperių“, tačiau nei vienas iš jų nedėjo tiek darbo, pastangų ir aistros į muziką, kiek dėjome mes.“

Vaikinai sako, jog ir kūryboje, ir bendrame darbe, jie vienas kitą papildo idėjomis, skirtingas mintis ir skambesius draugiškai sulipdo į bendrus kūrinius, kartu greitai suranda sprendimus ir turi daug ambicingų muzikinių planų.

Kol kas didžiausias jų darbas – šiandien pristatytas kūrinys „Good Wok“, įrašytas grupės „G&G Sindikatas“ nario Donciavo studijoje, bei šio kūrinio vaizdo klipas, filmuotas Šarūno Apalainio – jis yra sukūręs vaizdo klipus ne vienam žinomam Lietuvos atlikėjui.

„Good Wok“ yra gana ironiška daina apie tikslo pasiekimą – šaipomės, jog štai, esame pasiekę viską, ką galima pasiekti, gyvename kaip milijonieriai ir valgome prabangius makaronus, nors iš tiesų dar tik pradedame savo muzikinį kelią, – apie kūrinio mintį kalba Dovas. – Tai yra Martyno praėjusią vasarą sukurta daina, prie kurios jis pakvietė mane prisidėti. Nuo „Good Wok“ viskas ir prasidėjo – bendra kūryba, darbai, planai, į šį kūrinį įdėjome labai daug laiko ir kantrybės, kad jis skambėtų taip, kaip skamba šiandien.“

Vaikinai netrukus žada pristatyti ir daugiau naujienų – gegužės pradžioje pasirodys ir debiutinis jų albumas „Warewolves“, o iš karto po to įvyks ir albumo pristatymo koncertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.