Visi taškai sudėti: Jurijus Veklenko į „Eurovizijos“ sceną žengs visiškai pasiruošęs

Trečiadienį „Expo Tel Aviv“ arenoje įvyko generalinė antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio repeticija. Jos metu pasirodė atlikėjai iš 18 šalių. Tarp jų buvo ir Lietuvos atstovas Jurijus Veklenko (28 m.).

 J. Veklenko po repeticijos.<br> A. Mačiulytės ir Eurovision.tv nuotr.
 J. Veklenko po repeticijos.<br> A. Mačiulytės ir Eurovision.tv nuotr.
 J. Veklenko.<br> Eurovision.tv nuotr.
 J. Veklenko.<br> Eurovision.tv nuotr.
 Jurijus po generalinės repeticijos.<br> A. Mačiulytės nuotr.
 Jurijus po generalinės repeticijos.<br> A. Mačiulytės nuotr.
 Jurijus po generalinės repeticijos.<br> A. Mačiulytės nuotr.
 Jurijus po generalinės repeticijos.<br> A. Mačiulytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Specialiai lrytas.lt, Tel Avivas (Izraelis)

May 15, 2019, 7:03 PM, atnaujinta May 15, 2019, 7:38 PM

Po repeticijos vykusioje spaudos konferencijoje dainininkas savo įspūdžiais sutiko pasidalinti su arenos teritorijoje susirinkusiais žurnalistais. Sprendžiant iš J. Veklenko nuotaikų ir atsakymų  – repeticija praėjo gerai.

„Jau spėjau peržiūrėti ir filmuotą medžiagą. Į visas pastabas buvo atsižvelgta, klaidos buvo ištaisytos. Belieka laukti rytojaus, kada sužinosime, ar patekome į finalą“, – sakė dainininkas, kuriam pritarė jo užnagaryje susirinkusios vokalistės.

Į klausimą, ar yra taisytinų klaidų, dainininkas atsakė retoriškai. J. Veklenko žodžiais, tobulumui ribų nėra. Galutinis Jurijaus įvaizdis konkurso pusfinalyje irgi išlieka miglotas. Iki šiol yra žinoma, jog jis tikrai vilkės juodus drabužius. 

Konferencijos metu atlikėjas pakartojo ir seniau „Lietuvos rytui“ sakytą faktą, kad prieš repeticiją jis klausosi Eminemo dainų. Pasak klaipėdiečio, vieno garsiausių pasaulio reperio muzika jam padeda atsipalaiduoti.

Apie užkulisiuose tvyrančią atmosferą nusiskundimų Lietuvos atstovas irgi neturėjo. Jo nuomone, atlikėjai iš kitų šalių yra tikrai draugiški. Tokia pati išlieka ir ore tvyranti atmosfera. 

„Nemačiau ne vieno atlikėjo, kuris į mane žvelgtų su pykčiu ar įniršiu, sakytų, jog esu jo konkurentas“, – pasakojo muzikantas.

Visgi, susitikimą lydėjo ne tik pozityvūs faktai.

Atlikėjas išsidavė, kad repeticijų metu jis buvo susidūręs su grimo problemomis. Gera žinia ta, kad šias bėdas pavyko ištaisyti dar prieš galutinį pasirodymą gegužės 16-ąją.

„Esu normalus vyras, kuris apie grimą daug nenusimano. Ką beužteptumėte man ant veido ir pasakytumėte, kad tai man tinka, nesiginčyčiau, nes šiuo klausimu pasitikiu moterų nuomone“, – juokavo Lietuvos atstovas.

Generalinės repeticijos metu niekas nepastebėjo nė menkiausių jaudulio ženklų. J. Veklenko išliko ramus, sakė, kad pasirodyme matomus žvilgsnius į kamerą ar pasisukimus scenoje jis moka mintinai. 

„Aš jau viską žinau mintinai. Man tai padeda dar labiau įsijausti į dainą“, – visus taškus dėl pasirodymo „Eurovizijoje“ padėjo jis.

Primename, kad antradienį vyko pirmasis konkurso pusfinalis, kurio metu į finalą pateko dešimties valstybių pasirodymai. Jurijus sakė, jog jam patiko visi atlikėjai. Anot dainininko, visi konkurso dalyviai yra verti nugalėtojo vardo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.