Grupėje „el Fuego“ dideli pokyčiai – grupę palieka vienas narys

Grupės gerbėjai jau kurį laiką spėlioja, o ir socialiniuose tinkluose netyla kalbos, kad iš grupės pasitraukė vienas narys – G. Staigvilas. Šeštadienį pasirodę „Labas rytas, Lietuva“ laidoje, R. Spalinskas ir P. Bagdanavičius šias spėliones patvirtino – nuo šiol koncertuose pasirodys tik jie dviese.

 P. Bagdanavičius ir R. Spalinskas.
 P. Bagdanavičius ir R. Spalinskas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-21 15:45

El Fuego“ praeitais metais atšventė savo dešimtmetį ir per tiek metų, grupėje niekada nebuvo mažiau trijų narių. Tačiau šie pokyčiai, kaip patys atlikėjai teigia – atneš daug staigmenų, kurios nudžiugins gerbėjus.

Nors grupėje ir įvyko dideli pokyčiai – atlikėjai patikina, kad savo stilistikos jie nekeis – koncertuose ir toliau skambės pop-klasikos kūriniai.

Tiesa, kalbant apie artėjančius koncertus bei naują programą, vaikinai prasitaria – visi kūriniai suskambės naujai ir su gyva muzika, o prie fortepijono klavišų neretai išvysime ir patį P. Bagdanavičių.

„Norime, kad klausytojai mūsų muziką dar labiau „pajaustų“ todėl šiuo metu įnirtingai dirbame, kad tai ką kūrėme 10 metų, įgautų visiškai naują skambesį, kuris paliestų kiekvieno širdį. Na, o dar viena staigmena ta, kad dažnai mūsų koncertuose klausytojai išvys ir vieną ypatingą svečią, kurio kolkas dar išduoti negalime“- naujienomis dalinasi grupės nariai.

Geriausi pop-klasikos kūriniai ir dar negirdėtos solinės dainos – naujoje ir paslaptingoje, akustinėje programoje, kuri bus pristatyta jau gegužės 25 dieną, Palangos kultūros centre „Ramybė“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.