Dar viena staigmena Ingos Jankauskaitės gerbėjams – pristato naują dainą

Aktyviai savo muzikinę karjerą plėtojanti Inga Jankauskaitė dar visai neseniai pristatė albumą „Mano vienintelis“. Šiandien moteris pristato dar vieną staigmeną – naujausią singlą intriguojančiu pavadinimu „Augintinis“, kurį jau įtraukė į dvejų būsimų koncertų Palangoje ir Trakuose dainų sąrašą.

I. Jankauskaitė. <br> LR archyvo nuotr.
I. Jankauskaitė. <br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2019, 10:46 AM

Daug liaupsių sulaukęs albumas „Mano vienintelis“, atrodo, kad buvo Ingos išpažintis prieš klausytojus, į kurią sudėjo savo kurtus tekstus ir melodijas.

Daina apie nekalbadienius, spengiančią tylą, principų karus, išdidumo sienas, kuriomis atsitveriam ir jaučiamės nepasiekiami, nors iš tiesų baudžiam tik save. Atpažįstama? Taigi... Mes esam vienas kito augintiniai, bet nieko nepavyks, jei nematysim tame ironijos“, – intrigavo I. Jankauskaitė.

Kūrinys „Augintinis“ – tai vienas iš albumo „Mano vienintelis“ singlų, kuriuos Inga planuoja išleisti. Melodingas, artėjančiai vasarai puikiai tinkantis kūrinys, panašu, kad galės tapti labai artimu kiekvienam atlikėjos gerbėjui. Šį kūrinį Inga atliks ir šios vasaros koncertuose.

„Šią vasarą laukia du dideli susitikimai su klausytojais – birželio 22 dieną Palangos koncertų salėje ir liepos 19-ąją Trakų pilyje, kurioje koncertuoti niekada nemaniau, kad apskritai įmanoma. Ir štai! Dar viena svajonė pildosi! Visiems ta vieta tikrai ypatinga savo istorija, grožiu ir atmosfera.

Kartu su muzika tai bus tikra vasaros bomba! Nors gyvenu pajūryje, esu ežero žmogus, todėl tikros vasaros kvapas – ežero kvapas. Gilaus, vėsaus, paslaptingo. Ateikit – panardysim,pasisupsim ant bangų , klausysim istorijų ir kartu kursime naują muzikinę Trakų pilies legendą“, – pasakojo I. Jankauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.