Atlikėja Migloko atskleidė, kokios savybės jai padeda išlikti scenoje

Aktyviai vasarą leidžianti atlikėja Miglė Vilčiauskaitė, kitaip geriau žinoma sceniniu slapyvardžiu Migloko, džiaugiasi pasirodymų gausa. Po trumpos kūrybinės pertraukos prieš kelis metus su nauju albumu Migloko grįžo į Lietuvos muzikos pasaulį. Džiugindama klausytojus ir skleisdama savo nesuvaidintą laisvę, dabar atlikėja koncertams išbando naujas, netradicines erdves.

 Migloko.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Migloko.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Migloko.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Migloko.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-07-17 11:11

Vasara – įtemptas laikas

„Ši vasara man yra tikrai aktyvi, norėjau patinginiauti, bet telefonas nuolat skamba su vis naujais ir naujais pasiūlymais koncertuoti“, – atvirauja atlikėja Miglė Vilčiauskaitė-Migloko.

Tad šiuo metu Migloko gyvena įtemptu ritmu: aktyviai koncertuoja, augina sūnų Praną, neseniai grįžo iš koncertinio turo pajūryje. Visgi jau daugiau kaip dešimtmetį muzikiniame pasaulyje besisukančiai merginai aktyvus gyvenimo būdas nėra naujiena. Šią savaitę jį koncertuos Vilniuje, tad gerbėjai turės galimybę išvysti ir pajausti atlikėjos skleidžiamą energiją penktadienį „Olympic Casino Lietuva“ scenoje.

„Man patinka koncertuoti visur, esu turėjusi koncertų daugelyje skirtingo dydžio ir svarbos scenose. Visada svarbiausia, manau, yra mano ir publikos ryšys bei garso kokybė. Pirmą kartą teks groti tokioje netradicinėje erdvėje. Tai man atrodo visiškai nerealu, tikrai paruošiu staigmenų – tarp RnB, Soul, Trap turėsiu bent vieną Jazz baladę“, – savo planus apie artėjantį koncertą atskleidžia Migloko.

Prioritetas – nebijoti būti savimi

Atlikėja nebijo eksperimentuoti, improvizuoti, stebinti ir išsiskirti. Jos kūryba alsuoja RnB dvasia, tačiau galima atrasti ir džiazo elementų, šiuolaikiškos elektronikos ar net roko. Jos dainos lyg gyvenimo dienoraštis. Skirtingais muzikos žanrais Migloko atskleidžia vidines būsenas, idėjas ir išgyvenimus.

Lietuvos muzikos sceną atlikėja vertina kaip puikią ir su daug nuostabių atlikėjų, tokių kaip Jazzu, Beissoul, Angelou, BA, Junior A ir kitais. Vis daugiau atlikėjų atsiveria ir nebijo parodyti tikrąjį save – kokie jie yra ir ką iš tiesų jaučia. Tad svarbiausios savybės, kurios, pasak Migloko, padeda išlikti scenoje yra drąsa ir gebėjimas būti savimi.

„Kūryba ir įkvėpimas – tai meilė ir laisvė būti savimi. Kai aš esu savimi, koncertas visada yra pavykęs“, – teigia Migloko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.