Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo

Rugpjūčio 3 dieną ant „Muzikuojančio kelto“ denio susirinkusiems gerbėjams niekada nepavargstantis Radži ne tik pristatys savo naujas dainas, bet ir negailės nei garsiausių visų laikų šlagerių, nei puikiai visiems žinomų savo hitų.

 Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo.
 Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo.
 Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo.
 Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo.
 Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo.
 Radžis Aleksandrovičius tradicijų nelaužo.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2019-07-29 12:45

Pristatyti šią nenuilstančią estrados žvaigždę, pernai arenose surengusį savo daininko karjeroje vieną svarbiausių koncertų „Nekaltinu savo likimo“ ir priviliojusį tūkstančius gerbėjų, tikrai nereikia.

Lietuvos estrados žvaigždė Radžis Aleksandrovičius tiesiog gimęs po laiminga žvaigžde: kartą uždainavo, išgarsėjo, o koncertai ir visi televizijos projektai jam atrodo, kaip malonus žaidimas.

Jau 6 metus iš eilės festivalio „Muzikuojantis keltas“ svečius linksminsiantis Radžis Aleksandrovičius pasakojo, kad į kelionę Kuršių mariose, dainuodamas savo ištikimiems gerbėjams, kaskart leidžiasi su didžiausiu malonumu.

Šis temperamentingas ir, be abejo , charizmatiškas atlikėjas tapo vienu geidžiamiausių dainininkų šiame renginyje – be jo niekaip neapsieinama. Kaip šiam dainininkui pavyko pavergti klaipėdiečių gerbėjų širdis?

„Muzikuojantis keltas“ man tapo tokia pačia tradicija, kaip ir Klaipėdoje vykstanti Jūros šventė. Manau, kad žmonės pasiilgsta nuoširdžios muzikos. Kartu tai ir pramoga, nes mes plaukiame“, – pasakojo Radži.

„Mes, atlikėjai, sulaukėme didelės dovanos – kvietimo koncertuoti „Muzikuojančiame kelte“, nes tai – išskirtinė vieta ne tik klausytojams, bet ir atlikėjams … Koncertų salės, kuriose paprastai koncertuojama, ir keltas yra lyg diena ir naktis.

„Muzikuojančiame kelte“ tvyro visai kitokia atmosfera nei kituose koncertuose. Ir tam, kad ją pajustų, žmogus turi pats tai patirti“, – ištarė Radži.

Atlikėjas prisipažino, kad daugiau ant vandens jam muzikuoti netenka, todėl koncertas kelte – išskirtinė patirtis ir jam pačiam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.