Vasaros palydėtuvėse – išskirtinis Kastyčio Kerbedžio koncertas po atviru dangumi

Artėjant rudeniui Šiauliuose bus surengtas, ko gero, įspūdingiausias vasaros palydėtuvių koncertas visoje Lietuvoje. Rugpjūčio 29 -ąją muzikos gerbėjai turės progą vasaros prisiminimus palydėti su geriausiomis vieno populiariausių Lietuvos atlikėjų Kastyčio Kerbedžio dainomis.

 Kastytis Kerbedis.<br> Fotodesantas.lt nuotr.
 Kastytis Kerbedis.<br> Fotodesantas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2019, 2:09 PM

Išskirtinis „senelio“ koncertas nuaidės po atviru dangumi – Chaimo Frenkelio vilos parke, kur susirinkusius žiūrovus pasitiks jauki aplinka, renginio teritorijoje veiksiantys specialūs maitinimo „ant ratų“ barai, nemokami pramogų parko atrakcionai vaikams, o taip pat visi turės progą įsigiję stovimą bilietą kartu su savimi atsinešti pledus ir patogiai įsitaisyti žaliojoje erdvėje bei mėgautis koncerto vakaro mėnesienoje privalumais.

Jau aišku, kad pastaruoju metu dideles minias gerbėjų į savo koncertus pritraukiantis K.Kerbedis ir rugpjūčio 29 -ios vakarą Šiauliuose prieš save matys didžiulį būrį žiūrovų.

Vos paskelbus apie šį koncertą K.Kerbedžio dainų mylėtojai ėmė graibstyti bilietus, o renginio organizatoriai atsižvelgdami į ribotą sėdimų bilietų skaičių pateikė patrauklią alternatyvą – kiekvienam stovimo bilieto savininkui rekomenduoja su savimi atsinešti pledą taip sudarant sau galimybę ir pašokti ir prisėsti lauko „pikniko“ stiliumi.

Taip pat visiems tėveliams siūloma pasiimti ne tik pledus, bet ir vaikučius, kurie iki 10 metų į renginį bus įleidžiami nemokamai.

Vis dažniau pastebima, kad būtent K.Kerbedžio koncertuose žiūrovų minioje susijungia visos amžiaus kartos. Visaliaudiniu atlikėju jau pramintas „senelis“ vos uždainavęs pirmuosius „Sakale lėk“ kūrinio akordus iš savo vietų pakelia ir jaunuolius ir senjorus.

Susidomėjimui K.Kerbedžio koncertu Ch.Frenkelio vilos parke po atviru dangumi vis labiau augant, tikimasi, kad renginio atgarsiai į Šiaulius turėtų pritraukti žiūrovų iš įvairių Lietuvos kraštų.

Tą patį prognozuoja ir pats charizmatiškasis atlikėjas, kuris ne kartą yra pažymėjęs, kad kiekvienas į jo koncertą atvykęs žmogus, nesvarbu iš kokio krašto jis būtų, dainininkui yra didžiausia motyvacija žengti ant scenos.

Jaukiausiame vasaros pabaigos koncerte tvyros romantiška atmosfera, o jaunatviškumu ir energija publiką kerintis K. Kerbedis žiūrovų ausis džiugins naujausiomis savo dainomis bei, žinoma, nostalgiją keliančiais hitais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.