Gabrielius Vagelis pristato naują singlą „Išskleisk rankas“

Į Lietuvą užsukusi „bobų vasara“ atnešė ir muzikinių naujienų – atlikėjas Gabrielius Vagelis šiandien pristato savo naują singlą „Išskleisk rankas“ iš jau spalio pabaigoje turinčio pasirodyti debiutinio albumo. Kaip teigia pats dainininkas, atšilęs oras tobulai tinka naujosios dainos premjerai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2019, 8:59 AM

„Daina „Išskleisk rankas“ iš savęs yra labai plati ir erdvi. Todėl natūraliai kilo idėja vaizdo klipą jai nufilmuoti ežere, ant vandens, kuris taip pat yra begalinis. Filmavimui neturėjome daug laiko, nes rugsėjo mėnesį staigiai atšalo, o pagal pirminę idėją aš turėjau gulėti ant vandens, taigi veikti reikėjo greitai.

Noriu labai padėkoti droneacademy.lt vyrukams, kurie atliko tikrai puikų darbą ir sugebėjo prisitaikyti prie kardinaliai pasikeitusio scenarijaus, nes pasirodo, kad kelias valandas išgulėti šaltame vandenyje nėra taip paprasta, kaip atrodė iš pradžių“, – apie klipo filmavimo užkulisius pasakojo G. Vagelis.

Animuoti vaizdą bei sukurti lyrinį klipą padėjo Edgaras Leprekonas, muziką ir žodžius dainai parašė pats G. Vagelis, o aranžuotę tobulino jau gerai pažįstama norvegiška komanda – Bjornas Holmeslandas ir Snorre Bergerudas.

Singlas „Išskleisk rankas“ yra viena iš dešimties naujojo G. Vagelio albumo dainų. Beje, jau žinomas ir albumo pavadinimas: „Vėjai ir vanduo“. Pats albumas dienos šviesą turėtų išvysti spalio pabaigoje, o jau lapkričio pradžioje jis bus pristatytas ir didžiausiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Šio albumo laukiau turbūt jau kokius septynerius metus, o intensyviai prie jo dirbau apie porą pastarųjų metų. Taigi galite įsivaizduoti, kaip laukiu jo pristatymo, progos pasidalinti savo kūryba su klausytojais. Tai tarsi kūdikis, kurio atėjimo į pasaulį nekantriai lauki ir labai jaudiniesi. Tikiuosi nenuvilti ir savo gerbėjams padovanoti puikius reginius“, – sakė G. Vagelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.