„Daddy Was A Milkman“ ir „BrainStorm“ pristato bendrą dainą ir vaizdo klipą

Ilgai laukto ir dar ilgiau brandinto bendradarbiavimo rezultatas subūrė dvi gerai žinomas kaimyninių šalių muzikos scenos figūras – vieną geriausių Lietuvos atlikėjų „Daddy Was A Milkman“ ir populiariausią Latvijos grupę „BrainStorm“.

Brainstorm ir Daddy Was A Milkman pristato bendrą dainą. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Brainstorm ir Daddy Was A Milkman pristato bendrą dainą. <br>Asmeninio albumo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 31, 2019, 9:29 AM

Nuo šiandien, spalio 31 d., abiejų muzikos žvaigždžių bendrą hitą „This Is How I Feel“ galima girdėti visose muzikos klausymosi internete platformose, dainą transliuoja Lietuvos ir Latvijos radijo stotys.

„BrainStorm“ lyderis Renarsas Kaupersas prisimena, kad apie „Daddy Was A Milkman“ pseudonimu pasivadinusį Igną Pociūną pirmąkart išgirdo iš savo bičiulio muzikos žurnalisto Ramūno Zilnio. Po poros metų jis akis į akį susitiko su geromis dainomis ir puikia anglų kalba garsėjančiu mūsų šalies atlikėju. „Pradėjome dažniau matytis festivaliuose ir dideliuose koncertuose“, – sako Renarsas Kaupersas. „Su Ignu visada smagu susitikti, nes jis yra labai nuoširdus, paprastas ir geras vaikinas“.

Latvijos muzikos žvaigždė neslepia, kad idėja įrašyti bendrą dainą ore sklandė kurį laiką, tačiau vis nepavykdavo jos įgyvendinti. Vieną dieną Renarso Kauperso galvoje suskambo paprasta melodija, kurią jis mobiliuoju telefonu ir nusiuntė Ignui Pociūnui.

„Pirmoji dainos „This Is How I Feel“ versija dabar skamba šiek tiek juokingai, nes galutiniame variante iš jos beveik nieko neliko“, – teigia Renarsas Kauparsas. „Ignas su prodiuseriu Vitu Vaičiuliu sukūrė naują melodiją. Vienoje „BrainStorm“ repeticijoje supratome, kad ji skamba geriau, nei originalas. Netrukus jau skridau į Vilnių, kur visi užbaigėme kurti priedainį. Ignas labai greitai sukūrė tekstą, ir viskas – daina buvo baigta“.

„Pagrindinė dainos tema: draugystės stiprybė ir bendro ryšio galia, kuri jungia tikrus draugus. Taip jau yra, kad visi turime vieną bendrą savybę: mums reikia kuo nors pasitikėti, kažko, kas mums padėtų sunkiu periodu“, – sako Ignas Pociūnas.

„Jei sunkiu momentu esi su tinkamu žmogumi, kartais pakanka juokingo pokšto, pasidalinto bendro prisiminimo ar vienintelio padrąsinimo žodžio, kad įvyktų stebuklas. Mes norėjome, kad daina skambėtų lengvai ir pozityviai, tačiau neštų paprastą, bet svarbią žinutę. „This Is How I Feel“ yra tarsi paskatinimas skirti laiką artimiausiems žmonėms“.

„BrainStorm“ yra populiariausia ir daugiausiai pasiekusi Latvijos grupė, kurios koncertai rengiami pilnutėliuose stadionuose Latvijoje ir Rusijoje. Taip pat grupė yra surengusi koncertus svarbiausiose Lietuvos arenose, „BrainStorm“ hitai dažnai karaliauja ir mūsų šalies radijo stočių topų viršūnėse.

Daddy Was A Milkman & BrainStorm – „This Is How I Feel“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.