„G&G Sindikatas“ pavasarį drebins didžiausias šalies arenas

Hiphopo muzikos gerbėjams grupė „G&G Sindikatas“ paruošė staigmeną. Jau kitų metų pavasarį jie sugrįš į didžiausias Lietuvos arenas, kur tūkstančiams savo gerbėjų surengs koncertą paslaptingu pavadinimu „Visos kaukolės šypsosi“.

 Grupės nariai.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Grupės nariai.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2019, 10:23 AM

Kovo 28 d. grupė pasirodys„Siemens“ arenoje Vilniuje, balandžio 3 d. pirmą kartą lips ant „Švyturio“ arenos scenos Klaipėdoje, o balandžio 18 d. jų muzika nugriaudės Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Iš pirmo žvilgsnio mįslingas ir dviprasmiškas koncerto pavadinimas iš tiesų turi labai šviesią prasmę. „Visos kaukolės šypsosi“ – tai metafora, kad viskas bus gerai ir, kad pati tamsiausia valanda yra prieš aušrą“, – kalbėjo grupės vokalistas Gabrielius Liaudanskas-Svaras

„Visos kaukolės šypsosi“ kiekvienas gali interpretuoti savaip. Man tai yra savotiškas susitaikymas su savimi. Galima stengtis, laužyti ietis, kovoti vienas su kitu ar su savimi, bet galų gale viskas bus gerai. Todėl nereikia per daug sukti galvą dėl niekų – vieną dieną mes visi būsime paprasčiausios kaukolės ir aš tvirtai žinau, kad mes atsigręžę atgal į savo nueitą kelią šypsosimės. To linkiu ir kitiems“, – mintimis dalijosi Kastytis Sarnickas-Kastetas.

„G&G Sindikatas“ – Lietuvos hiphopo vėliavnešiai ir pripažinta geriausia šio stiliaus grupė, kurie scenoje jau daugiau nei dvidešimt metų. Grupė išleido aštuonis albumus ir gavo daugybę apdovanojimų už kiekvienais metais aktualumo neprarandančią savo muziką. Naujausias jų studijinis albumas „99“ pasirodė praėjusiais metais.

Kiekvieną kartą per „G&G Sindikato“ koncertus savo sielas ir širdis atiduoda ne tik grupės nariai Gabrielius Liaudanskas-Svaras, Kastytis Sarnickas-Kastetas, Donatas Juršėnas-Donciavas ir Artūras Matkevičius-DJ Mamania, bet ir ištikimiausi grupės gerbėjai – ne vienas po koncerto savo emocijomis dalijasi jau prikimusiais balsais.

Jų koncertuose neįmanoma neįsilieti į didžiulės energijos ir pozityvios jėgos bangą, kuri užlieja suskambant naujoms ir jau puikiai žinomoms dainoms.

Grupė pirmąjį savo koncertą arenoje surengė 2017 metais, Vilniuje, praėjusiais metais pirmą kartą koncertavo Kauno „Žalgirio“ arenoje, o įsibėgėjus 2020 m. pavasariui pirmą kartą koncertuos didžiausioje Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

Anot Donciavo, kiekvienais metais koncertai arenose – tai tam tikras metų įvykis. Apetitas auga bevalgant – pirmą kartą kitais metais atlikėjai koncertuos trijose arenose. Už nugaros grupė jau turi koncertų arenose patirties ir visą ją sudės į pasiruošimą kitų metų pasirodymams.

„Laukia besišypsančių kaukolių vakarėlis. Mes priversim jus nusišypsoti“, – žadėjo Donciavas.

„Po pirmojo koncerto „Siemens“ arenoje Vilniuje juokavome, kad viską darome palaipsniui. Vienais metais pasirodymas tik vieno miesto arenoje, kitais – jau dviejų. Atėjo metas sugroti ir trijose didžiosiose arenose. Na, o po to jau Nacionalinis stadionas“, – sakė Kastetas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.