Prie Gigi D'Agostino jungiasi dar viena 2000-ųjų žvaigždė

Praėjęs „Millennium 2000 Fest“ vienos nakties festivalis, surinkęs sausakimšą areną 2019-ųjų kovo mėnesį, žada toliau nemažinti apsukų.

 Gigi D'Agostino.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 Gigi D'Agostino.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2019, 3:16 PM

Organizatoriai jau metus laiko ruošiasi sekančiam 2020-ųjų kovo 28-ąją dieną „Žalgirio arenoje“ vyksiančiam „Millennium 2000 Fest“. Bilietų prekyboje sparčiai mažėja, jau dabar parduota virš penkių tūkstančių bilietų. Tokį didelį susidomėjimą koncertu galėjo nulemti pirmasis paskelbtas atlikėjas „Gigi D‘Agostino“.

Luigio Celestino, visame pasaulyje žinomas kaip „Gigi D'Agostino“, savo karjerą pradėjo 1986-aisiais ir iki šiol yra populiarumo viršūnėje. Paskutinė jo daina, kurią 2018-taisiais sukūrė su Lietuvos atlikėju „Dynoro“, tapo pasauliniu hitu.

Kūrininys „In My Mind“ „Youtube“ kanale buvo peržiūrėtas 600 milijonų kartų. Nors jaunimas „Gigi D‘Agostino“ sieja būtent su šia daina, visas pasaulis klauso ir mena jo senus mega hitus, kurie buvo sukurti apie 2000-uosius metus. Tokie hitai, kaip „L'amour toujours“ , „Bla Bla Bla“ „ Fly“ ir daugelis kitų iki šiol yra neatsiejami nuo garsiausių muzikos festivalių ir geriausių pasaulio naktinių klubų garso takelių.

Ne ką mažesnio susidomėjimo sulaukė ir antroji renginio žvaigždė „Alice DJ“. „Alice Deejay“ yra olandų „trance-pop“ projektas, kurį įkūrė ir prodiusavo Wessel van Diepen, Dennis van den Driesschen, Sebastiaan Molijn ir Eelke Kalberg. Jie geriausiai žinomi dėl savo 1999 metų singlo „Better Off Alone“, kuris sulaukė viso pasaulio dėmesio.

Trečioji vakaro žvaigždė bus paskelbta likus trims mėnesiams iki koncerto. Taip pat prie renginio jungiasi ir vienas populiariausių didžėjų duetų Lietuvoje – „G-Spot DJs“.

Renginio organizatoriai pažadėjo vėl nustebinti žiūrovus garso ir šviesų sprendimais, nes „Gigi D'Agostino“ agentų reikalavimai yra itin dideli, o atlikėjo koncertas skirtas tik vienas visoms Baltijos šalims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.