„Queen Show“ sužibusį Jeronimą Milių nuo užkimimo gelbsti netradicinė priemonė

Šis gruodis Jeronimui Miliui darbingas kaip niekad. Dainininkas šiais metais debiutavo net dviejų didžiųjų miuziklų („Eglė žalčių karalienė“, „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“) pagrindinėse rolėse, su kolegomis keliauja po Lietuvą su devyniasdešimtųjų megahitų šou, o gruodžio18 d. Kaune nugriaudėjo didžiulio publikos dėmesio sulaukęs „Queen Show“, kuris po pertraukos sugrįžo į sceną tokios galingos sudėties, kokios per visą savo istoriją nėra turėjęs.

 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
 Pasirodymo akimirkos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 19, 2019, 2:59 PM

Ilgai ieškoję vokalisto atgimusiam ir atsinaujinusiam „Queen Show“, jo rengėjai liko sužavėti J. Miliaus balso galia ir amplitude. Pasak organizatorių, J. Milius – geriausias pasirinkimas ypač stipraus ir išlavinto vokalo reikalaujančiam „Queen Show“. Dar niekada šis šou nebuvo tokio aukšto lygio, kokiu tapo dabar, prisijungus šiam ne tik talentingam, bet ir labai profesionaliam vokalistui. Žiūrovai tikrai įvertino tą triuškinančią jėgą, su kuria šie kūriniai suskamba atliekami Jeronimo.

„Žalgirio“ areną gausiai užpildę „Queen“ gerbėjai galėjo įsitikinti – J. Milius yra puikios sceninės formos. Iki šiurpuliukų nuostabu stebėti, kaip lengvai ir be įtampos jis gali sudainuoti net sudėtingiausius „Queen“ kūrinius. O jų atgimusiame „Queen Show“ – visa rinktinė: „One Vision“, „We Will Rock You“, „I Want To Break Free“, „Don‘t Stop Me Now“, „Somebody To Love“, „Radio Ga Ga“, „Under Pressure“, „The Show Must Go On“, „We Are The Champions“ , „Bohemian Rhapsody“ ir kt.

„Queen Show“ Kaune J. Milius parengė ir retą pasirodymą: duetą su garsiu sopranu Gitana Pečkyte. Jie atliko vieną sudėtingiausių ir gražiausių kūrinių visoje „Queen“ istorijoje – „Barcelona“. Jį specialiai 1992 metų Barselonos olimpinėms žaidynėms įrašė „Queen“ lyderis Freddie Mercury ir Ispanijos operos primadona Monserrat Caballe.

Didžiulėje arenoje J. Miliaus ir G. Pečkytės atliekama „Barcelona“ išsiskleidė visu savo grožiu. Dviejų puikių solistų gebėjimai leido šiam didingam kūriniui suskambėti taip, kaip jis ir yra vertas. O žiūrovai turėjo gurmanišką progą pasimėgauti daina, kuri dėl savo sudėtingumo scenoje atliekama itin retai.

Tokie vokališkai sudėtingi kūriniai reikalauja nepriekaištingos balso būklės, net ir menkiausias peršalimas ar kimtelėjimas gali paversti jų atlikimą sunkiai įmanomu. Tai suprasdamas, J. Milius stengiasi išvengti bet kokio sveikatos sutrikimo.

Paklaustas, ar turi specialių receptų, kaip atlaikyti šiuo metu siaučiančius šiltesnės nei įprasta žiemos virusus, jis sako, kad organizmą stiprinti reikia nuolat, o ne likus keliems mėnesiams iki žiemos pradžios.

„Visada sportuoju ir stengiuosi taisyklingai maitintis. Prieš sezoną sportinį krūvį padidinu, kad organizmas pasirengtų atlaikyti daug koncertų. Maitintis gruodį, deja, labai sveikai nepavyksta, nes tenka daug laiko praleisti kelyje. Tik degalinių maisto stengiuosi iš paskutiniųjų vengti. Be to, visada padeda poilsis, miegas, vitaminas C, daug arbatos, medaus. O dar žmogui, kurio balso laukia dideli krūviai, labai sveika kuo mažiau kalbėti. Tai stengiuosi patylėti dažniau“, – sako jis.

Tačiau būna, kad net ir saugantis, kažkoks kimimo jausmas gerklėje vis tiek atsiranda. Tuo atveju J. Milius pasitelkia gana netradicinį prevencijos būdą. „Jei tik pajuntu, kad nors truputėlį kimstu, turiu skubiai suvartoti gerą porciją labai aštrios sriubos“, – sako jis.

Dainininkas net turi nuosavą specialios ankstyvą peršalimą šalinančios labai aštrios čili sriubos receptą: su daug skirtingų rūšių pupelių, faršu, pomidorais ir jelapeno pipirais. „Kai turiu laiko, visada tą sriubą verdu pats. Aštrumas suaktyvina kraujotaką gerklose ir turbūt tai padeda joms greitai išsivalyti“, – sako jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.