Po Prezidento ir muzikos ekspertų įvertinimo „Pikaso“ grįžta pas gerbėjus

Pakili nuotaika ir naujų susitikimų koncertų salėse su gerbėjais ilgesys – tokios nuotaikos „Pikaso“ lydi, kai sulaukė išskirtinio dėmesio iš šalies Prezidento Gitano Nausėdos.

Grupė Pikaso. <br>V.Zalanskaitės nuotr. 
Grupė Pikaso. <br>V.Zalanskaitės nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2020, 12:13 PM

Neseniai po vykusio Baltijos šalių vadovų susitikimo Rygoje Prezidentas Latvijos radijui iš visų lietuviškų kūrinių pasiūlė pagroti būtent „Pikaso“ dainą „Europos vidury“.

Paskutinę sausio mėnesio dieną įvykę muzikiniai apdovanojimai „M.A.M.A“ dar kartą įrodė, kad „Pikaso“ – viena ryškiausių grupių Lietuvos muzikinėje padangėje. Iš didžiausio muzikos renginio vaikinai grįžo su nominantų ženkliukais kategorijose „Metų grupė“ ir „Metų tradicinė popmuzikos grupė/atlikėjas (-a)“.

Pirmajame jubiliejinių koncertų ture per Lietuvą praėjusių metų pabaigoje „Pikaso“ sulaukė perpildytų salių ir 8 000 gerbėjų ovacijų. Grupės nariai įsitikinę, kad artėjantys dar devyni 20-mečio koncertai viršys ir jų, ir „Pikaso“ dainas vertinančių žmonių lūkesčius.

Susitikimai su gerbėjais laukia vasario 14 d. Gargžduose, vasario 15 d. Kaune, vasario 27 d. Kretingoje, vasario 28 d. Ukmergėje, vasario 29 d. Jurbarke, kovo 5 d. Plungėje, kovo 7 d. Klaipėdoje, kovo 13 d. Biržuose ir kovo 14 d. Druskininkuose.

Įspūdingoje šventinėje programoje – geriausi visų laikų „Pikaso“ hitai ir naujausi kūriniai iš neseniai, po šešerių metų pertraukos išleisto naujausio grupės albumo „Nesam šventuoliai“.

Muzikinis „Pikaso“ kelias prasidėjo 1999 metais, pirmasis albumas „Saulė“ tapo „auksiniu“, grupė pripažinta geriausiu metų debiutu. Vaikinų grupė ne kartą pelnė dešimtis įvairių apdovanojimų. Apie neblėstantį populiarumą byloja ir socialiniai tinklai: grupės veiklą seka 100 000 gerbėjų, vaizdo klipai sulaukia milijoninių peržiūrų.

„Pikaso“ auksinių hitų kolekcijoje – kelių klausytojų kartų pamėgtos ir iki šiol atpažįstamos dainos: nuo „Jis tau meluoja“, „Mano jausmai“, „Pravirkęs ruduo“, „Ramunė“, „Saulė“, „Ašarėlė“, „Baltas laiškas“, „Tyliai tyliai“, „Europos vidury“ iki pastarųjų metų populiariausių kūrinių.

Lietuvos pop muzikos scenoje grupė žinoma kaip nuoširdžių, romantiškų, meilę ir pozityvumą žadinančių dainų atlikėjai. „Pikaso“ vaikinai Haroldas, Valdas ir Rokas su nekantrumu laukia susitikimų su savo gerbėjais!

Pasinerkite į kerinčių ir malonius prisiminimus žadinančių „Pikaso“ dainų sūkurį, ženkite kartu su mylima grupe per skirtingas jos istorijos natas. Iki susitikimo jubiliejiniuose koncertuose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.