„Čia gyvena muzika“ naktinėse sesijose savo kūrinį atliko grupė „Garbanotas“

Į naktinių „Tamsta“ muzikos sesijų objektyvą pateko dar viena Lietuvos grupė – „Garbanotas“. Miegančioje muzikos instrumentų parduotuvėje atlikę dainą „Gražesnė“ muzikantai kviečia išgirsti ją dar gyviau – „ją ir kitas Valentino dieną grosim Tamstoje“, – sako atlikėjai.

Grupė „Garbanotas“.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Grupė „Garbanotas“.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2020, 2:02 PM

Meditatyvus „Garbanoto“ kūrinys „Gražesnė“ – paskutinio grupės albumo „Paskutinė saulė“ dalis.

Muzikos prekių salone sugroti bei nusifilmuoti būtent šį kūrinį grupės nariai pasakoja pasirinkę neatsitiktinai.

„Pagrojom gabaliuką „Gražesnė“, nes kasdien kiekviena diena atrodo gražesnė, kai bandom kažką kartu išgrot, išbūt ar išgyvent.

„Gražesnė“ – tokia jautri, rami, kaip tik šitam netikėtai ištikusiam vasariškam vasariui“, – sakė muzikantai, broliai Mantas ir Šarukas Joneikiai.

„Tai – daina apie gražesnius už saulę žmones ir kaip sunku, kai jų nebematai. Kartais nebesimato tos šviesos danguje arba veiduose (čia beveik tas pats, matyt), apie tai čia ir sugrota.

Pasirinkome „Gražesnę“, nes šis laikas toks pasimetęs mums! Norėjosi primint ir prisiminti, kad nepasiduot ir bandyt atspindėt įvairias šviesas, kad visai nesutemtų“, – dalijosi atlikėjai.

Naktis tarp instrumentų grupės nariams neprailgo.

„Vakaras Tamstoje, nekasdieniškas nutikimas, labai smagiai mus priemė, rūpinosi ir dokumentavo!“ – įspūdžiais po gyvo vaizdo klipo filmavimo dalijosi grupės balsas Šarukas.

Artėjant pavasariui meilės dainą „Čia gyvena muzika“ sesijoje atliko ne vien grupė „Garbanotas“.

„Tamstos“ komanda išduoda, jog savo muziką naktyje jau įrašė atlikėja Monika Liu bei grupė „Los Secretos de Pablo“.

Visi jie nesusitarę pasirinko kūrinius apie meilę.

Naktinę „Garbanoto“ muzikos sesiją, kaip ir ankstesnes, nufilmavo operatorė Alvita Daukantaitė, o garsu rūpinosi garso režisierius Jurgis Stasikėlis.

Į „Čia gyvena muzika“ sesijų objektyvą anksčiau jau yra patekęs būgnininkas Marijus Aleksa, pianistas, kompozitorius Giedrius Nakas ir šiuolaikinis smuiko ir violončelės duetas „Twenty Fingers Duo“.

Visus keturis „Garbanoto“ vaikinus: Šaruką ir Mantą Joneikius, Kiprą Pugačiuką bei Mantą Augustaitį pamatyti gyvai „Tamstos“ klube bus galima jau šį penktadienį, vasario 14 d. koncerte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.