Menų fabrikas „Loftas“ atšaukia renginius ir mėnesiui užveria duris

Reaguodamas į situaciją pasaulyje, o kartu ir į Vilniaus miesto savivaldybės sprendimą, menų fabrikas „Loftas“ praneša, jog nuo kovo 12 iki balandžio 17 d. užveria duris, o visi šiuo laikotarpiu čia turėję įvykti renginiai – atšaukiami arba nukeliami vėlesniam laikui.

 Menų fabrikas „Loftas“ atšaukia renginius ir mėnesiui užveria duris.
 Menų fabrikas „Loftas“ atšaukia renginius ir mėnesiui užveria duris.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 3:25 PM

„Šis sprendimas labai sunkus ne tik mums, bet ir visiems renginius pas mus planavusiems organizatoriams bei atlikėjams. Tačiau jis yra būtinas norint, kad visi būtume saugūs ir sveiki, – sako menų fabriko „Loftas“ vadovas Victor Diawara. – Jau deriname naujas renginių datas, stengsimės, kad visi mūsų laukti renginiai anksčiau ar vėliau įvyktų, pažadame informuoti apie tai kuo greičiau. O kol kas – būkime kantrūs, būkime sveiki ir nepamirškime dažnai plauti rankų.“

Victor Diawara primena, jog „Lofto“ prieigose iš naujo atgimęs baras „Elfa“ durų neuždaro – kviečia užsukti į svečius ir pasimėgauti gyva muzika.

Šiandien menų fabrike „Loftas“ turėjo pasirodyti amerikiečiai „X Ambassadors“, rytoj – ukrainietis Ivanas Dornas, nukeliama konferencija „What‘s Next?“, lietuvių „jautì“ pasirodymas, amerikietis Ghostemane atšaukė visą savo turą po Europą. Neįvyks ir keletas elektroninės muzikos vakarėlių.

Vilniaus miesto savivaldybė, reaguodama į koronaviruso pandemiją pasaulyje, nuo penktadienio atšaukia visus renginius, stabdo kino teatrų, sporto klubų ir kitų poilsio ar pramogų vietų veiklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.