Kultiniai „The Strokes“ septynerius metus lauktą albumą pristatė vaizdo konferencijose

Legendinės Niujorko grupės „The Strokes“ albumas „The New Abnormal“ šiandien pagaliau išvydo dienos šviesą. Jo, kaip ir albumo pristatymo koncertų, grupės gerbėjai laukė septynerius metus, nuo pat penktojo albumo išleidimo „Comedown Machine“ 2013 m.

„The Strokes“.<br>Organizatorių nuotr.
„The Strokes“.<br>Organizatorių nuotr.
„The Strokes“.<br>Organizatorių nuotr.
„The Strokes“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 10, 2020, 3:37 PM

Albumo pristatymo koncertus teko nukelti, tačiau ta proga „The Strokes“ nusprendė išleidinėti piratinio radijo įrašus.

„Mieli Žemės kaliniai, kaip ir dauguma jūsų, mes liekame namuose. Norime pasižiūrėti, ar mums pavyks su jumis susijungti, ir taip išėjo, kad piratinis radijas, skirtas albumo išleidimui virto į vaizdo konferencijas... „penki vaikinai kalba apie dalykus, kurių nesupranta“. Visame kontekste to, kas dabar vyksta pasaulyje, labai tikimės, kad šie įrašai jus prablaškys“, – skelbė „The Strokes“.

„The Strokes“ albumo pristatymo radijas „Pirate Radio Strokes Show“:

Šie įrašai daromi karantino metu, todėl kiekvienas grupės narys prie jų prisijungia iš savo namų.

Penketukas kalbasi apie viską, tame tarpe ir globalinę situaciją, vienatvę, taip pat apie savo muziką, žinoma, nevengia prisiminti ir bendrai patirtų smagių nuotykių – juk praėjo beveik 20 metų nuo debiutinio ir iškart kultiniu tapusio grupės įrašo „Is This It“.

Pirmasis albumo singlas „At The Door“:

Ir nors naujausias „The Strokes“ albumas „The New Abnormal“ pavadinimą gavo dar iki globalinės pandemijos, dabar jis atrodo dar labiau savalaikis šių dienų kontekste.

Jis buvo įrašytas legendomis apipintoje „Shangri La“ studijoje Malibu, Kalifornijoje, kurioje savo pasaulinius hitus įrašė tokios žvaigždės kaip „Red Hot Chili Peppers“, „Kings Of Leon“, Lady Gaga, Adele, Lana Del Rey ir daugybė kitų. Albumo prodiuseris – „Grammy“ daugkartinis laimėtojas Rickas Rubinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.