„Freaks On Floor“ būginininko naujame kūrinyje – aštuoniasdešimtųjų pop skambesys

Vasario pabaigoje paskelbęs apie solinio projekto HEAVS gimimą roko grupės „Freaks On Floor“ būginininkas Rokas Beliukevičius pristato naują dainą pavadimu „Forever“

Rokas Beliukevičius.<br> Monikos Sed nuotr.
Rokas Beliukevičius.<br> Monikos Sed nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 1, 2020, 11:33 AM

Solinio albumo kūrybinėmis nuotaikomis gyvenantis HEAVS (R. Beliukevičius) klausytojams pristato antrąjį kūrinį.

Nukeliantis į aštuoniasdešimtųjų šokių muzikos aikšteles „Forever“ šiandieniniame kontekste skamba itin gaiviai. Pozityvi, šviesiai romantiška elektronika šiandien kviečia ieškoti naujų paralelių – santykyje su savimi, su artimu, su gamta.

Pasak atlikėjo, kūrinys gimė dar tada, kai pasaulis nebuvo sukaustytas pandemijos nuotaikų: „Albumo įrašus patikėjau vienai Londono įrašų studijai, tad prieš prasidedant viruso karštligei ten reziduoti teko nemažai.

„Forever“ buvo vienas paskutiniųjų įrašų iš visų numatytų, tad šiandien džiaugiuosi, kad viską laiku suspėjau ir galėjau saugiai grįžti namo bei tęsti darbus iš čia. „

Kartu su naujuoju kūriniu atlikėjas dalinasi ir vaizdo klipu, kurio pagrindinis veikėjas blaškosi miesto gatvėmis, parkais, randa save ir urbanistinių rajonų aplinkoje. Pasak Roko, tiek naujasis kūrinys, tiek jį iliustruojantis vaizdo klipas neša vieną žinutę – mes nuolat ieškome kur save padėti ir aplinka, neretai, mus įtakoja imtis vaidmenų, kuriuos pažinti ir prisijaukinti reikia laiko.

Šis darbas ir yra apie tai. Ir visai nesvarbu ar tai sudėtingas globalinis etapas ar ne – mes iš esmės esame mes ir dabar yra puikus metas tai suvokti, analizuoti, atrasti.

Įvertinkite naujausią HEAVS kūrinį „Forever“: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.