Prieš vaizdo klipo pristatymą D. Montvydas intriguoja: tai – bene brangiausia jo investicija

Vienas garsiausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas ruošiasi ypatingai premjerai – pristatys naujausią kūrinį „No Strings“ ir užsienyje su profesionalų komanda nufilmuotą vaizdo klipą.

 Donatas Montvydas.<br> A.Ufarto nuotr.
 Donatas Montvydas.<br> A.Ufarto nuotr.
 Donatas Montvydas.<br> A.Ufarto nuotr.
 Donatas Montvydas.<br> A.Ufarto nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 3, 2020, 3:36 PM

Prieš renginį, kurį „Forum Cinemas Vingis“ didžiojoje kino salėje pakviesti stebėti garsūs dainininko bičiuliai bei žurnalistai, atlikėjas intriguoja, kad stengėsi sukurti trumpametražį filmą primenančią istoriją, paliksiančią gerbėjams nemažai klausimų.

Visas, net ir pačias sudėtingiausias idėjas, atlikėjui padėjo įgyvendinti pripažinimą pelnę kino industrijos profesionalai – režisierius Jevgenijus Tichonovas bei operatorius Jaroslavas Gavrinas. Filmavimai vyko apleistoje milžiniško dydžio gamykloje Ukrainoje, vaizdo klipe D. Montvydą išvysime vaidinantį su šios šalies aktore.

Atlikėjas užsimena, jog šis vaizdo klipas bus vienas brangiausių jo karjeroje, tačiau apie tikslesnes investuotas pinigų sumas nekalba.

„Aš vengiu apie tai kalbėti, nes ne visada investicija atitinka kokybę. Tačiau šiuo atveju, norint pasiekti tam tikrą rezultatą, buvo įdėta ir daug pastangų, ir daug finansų. Šįkart galimybę nuspręsti, apie ką yra šis klipas, norisi palikti pačiam žiūrovui.

Nenoriu piršti savo nuomonės, tačiau bus daug mistikos ir paslapties. Vieniems patiks, kitiems – nelabai. Tai sukels kalbų, o mums to ir reikia“, – sakė atlikėjas.

Kol kas D. Montvydas slepia įdomiausias detales apie vaizdo klipą ir jo filmavimo užkulisius, tačiau jas pažadėjo papasakoti renginio metu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.