„Daddy Was A Milkman“ vasarą išlydės koncerte Vilniuje

Renginių išsiilgusiai publikai „Daddy Was A Milkman“ ruošia staigmeną – surengs koncertą Vilniuje. Hito „Breathe In“ atlikėjas gerbėjus pakvies į „Vasaros terasą“ sostinėje. Rugsėjo 3 d. čia vyksiantis koncertas taps puikiomis vasaros išlydėtuvėmis. Išskirtiniame „Daddy Was A Milkman“ koncerte Vilniuje skambės ne tik gerai žinomi hitai, bet ir naujos dainos.

„Daddy Was A Milkman“.<br>Pr siuntėjų nuotr.
„Daddy Was A Milkman“.<br>Pr siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2020, 10:23 AM

„Man „Vasaros terasa“ yra absoliučiai nuostabi ir nostalgiška vieta. Čia pristatėme savo pirmą, debiutinį albumą – tą vakarą ir žvėrišką jaudulį prisimenu iki šiol“, – sako „Daddy Was A Milkman“ lyders Ignas Pociūnas. „Čia tiesiog yra gera būti, leisti vakarus, klausytis koncertų. Dažnai ateinu paklausyti kolegų, o pirmąją rudens savaitę bus labai smagu čia sugrįžti ir vėl sugroti patiems“.

„Daddy Was A Milkman“ – „Innocent Town“: 

Prieš ketverius metus debiutavęs „Daddy Was A Milkman“ greitai pelnė melomanų ir muzikos kritikų simpatijas. Geriausias to įrodymas yra anšlaginiai koncertai. Pradedant 2016 m. vasarą vykusio debiutinio albumo „Daydreaming“ pristatymo koncertu ir baigiant didžiausiais karjeroje tapusiais pasirodymais Trakų pilyje, „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje ir „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Scenos naujoką iškart puikiai įvertino ne tik muzikos mylėtojai – „M.A.M.A.“ ceremonijoje „Daddy Was A Milkman“ pelnė „Metų proveržio“ ir „Metų elektronikos“ apdovanojimus. 2018-ieji metai atlikėjui buvo ypatingai sėkmingi. Jis buvo pristytas rekordiniam „M.A.M.A.“ apdovanojimų skaičiui.

„Daddy Was A Milkman“ pretendavo laimėti net keturiose nominacijose – „Metų atlikėjo“, „Metų albumo“, „Metų koncertinio atlikėjo“ ir „Metų popmuzikos atlikėjo“. Ceremonijos metu Ignui Pociūnui pelnytai buvo įteiktas svarbiausias titulas – „M.A.M.A.“ komisija jį išrinko „Metų atlikėju“.

„Daddy Was A Milkman“ – „Body On Body“:

„Daddy Was A Milkman“ yra vienas iš nedaugelio mūsų šalies atlikėjų, kurie sėkmės sulaukė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Be to, kad atlikėjo dainas dažnai transliuoja užsienio radijo stotys, „Daddy Was A Milkman“ yra bene vienintelis mūsų scenos atstovas, reguliariai rengiantis anšlaginius koncertus Rygos klube „Palladium“ ir „Arena Riga“ arenoje.

„Daddy Was A Milkman“ – „Ordinary Lover“:

Atlikėją savo programose nori matyti daugelis didžiųjų mūsų regiono festivalių organizatorių.

Jau kelis kartus „Daddy Was A Milkman“ grojo didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“.

Puikiais jo pasirodymais mėgavosi didžiausio Lietuvos muzikos festivalio „Granatos Live“ publika.

„Daddy Was A Milkman“ – „Liar“

Prieš dvejus metus „Daddy Was A Milkman“ išleido dvigubą studijinį albumą „Intimate Us“. Lietuvoje ir Latvijoje specialiuose renginiuose pristatytas darbas tapo puikia dovana muzikos išsiilgusiems gerbėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.