Naują dainą pristatanti Monique: „Mano muzika renkasi naują kryptį“

Dainininkė Monika Pundziūtė-Monique šį penktadienio rytą gerbėjus pabudino su džiugia žinia. Išleidusi naują dainą pavadinimu „Nemiga“ kartu su minimalistiniu vizualu, atlikėja įsileidžia klausytoją į asmeninį prisiminimą.

Monique.<br> Pr siuntėjų nuotr.
Monique.<br> Pr siuntėjų nuotr.
Monique.<br> Pr siuntėjų nuotr.
Monique.<br> Pr siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 6, 2020, 12:42 PM, atnaujinta Nov 6, 2020, 2:39 PM

Monique atvirauja, kad specialiai šiai dainai nufilmuotas vizualas atnešė kitokią patirtį. Įprastai parą laiko besitęsiantys filmavimai ir ištisos dienos bei naktys montažo kambaryje šiai dainai reikalingos nebuvo.

„Istorija, kurią pasakoja daina yra tokia trapi, kad buvo baisu perspausti ir „pervaidinti“ emocijas. Norėjau atkartoti ir vaizde užfiksuoti viską taip, kaip jaučiausi ir atrodžiau tą naktį, kai parašiau žodžius. Jokio makiažo ir jokios kino magijos – tik tikri išgyvenimai.“ – pasakoja atlikėja.

Nors dainininkė turi jau du solinius albumus ir yra išleidusi daugybę sėkmingų dainų užkariavusių žmonių širdis, ši premjera – ypatinga. Ji ne tik pradeda trečią atlikėjos albumą, bet ir žymi naują etapą jos muzikiniame kelyje.

„Pajutau, kad pati, kaip asmenybė, augu, o ir mano muzika – renkasi naują kryptį. Per karantiną studijoje kasdien rašiau dainas, todėl buvo labai lengva tiesiogine to žodžio prasme girdėti, kaip kuriamos melodijos ir tekstai keičiasi.

Beiskeičiant jiems, supratau, kad tai bus mano nauja istorija. Naujas mano gyvenimo lapas, kuriuo nekantrauju atvirai dalintis su savo klausytojais.“

Socialinę mediją aktyviai sekusiems Monikos gerbėjams nepaslaptis, jog „Nemiga“ yra pirmasis bendras darbas kartu su prodiuseriumi Paulium Vaicekausku-plucando. Neseniai jiedu pasidalino asmeninio albumo nuotraukomis ir jausmingu tekstu apie metus paslaptyje laikytą draugystę.

Atlikėja, paklausta apie dainos žodžiuose užkoduotą reikšmę, sako tikinti, kad ji skirta tiems, kurie ieško emocinės užuovejos. „Vos pasijausdavau vieniša ar neturinti kam pasipasakoti, ši daina kaip mat grįždavo man apie save priminti. Tikiu, kad tai nesutapimas. Jausdavau lyg daina padeda nemigą „sužmoginti“ ir pasikalbėti su ja. Kai realybėje viskas ko mums reikia, tai pokalbis apie jaučiamą nerimą su savimi.“

Tokia pakilia nuotaika dainininkė ir dainų autorė Monika Pundziūtė-Monique kviečia visus į jos koncertų ciklą „Nauja istorija su Monique“. Koncertai vyks jaukiausių metų švenčių dienomis: gruodžio 25d. – Kaune, Žalgirio arenos amfiteatre „Bosca“, gruodžio 26d. – Palangoje, „Kurhauze“. Ir, žinoma, paskutinę metų naktį, gruodžio 31d., kartu su atlikėja turėsite progą sutikti 2021- uosius „Pirklių rūmuose“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.