Roko gitaristų Roberto Semeniuko ir Mr. Jumbo dovana – kalėdinis vaizdo klipas

Robertas Semeniukas – gitaristas, kompozitorius, ilgametis Marijono Mikutavičiaus grupės narys, folk roko grupės „Žalvarinis“ įkūrėjas, pernai solinę karjerą pradėjęs muzikantas ir Giedrius Balčiūnas (Mr. Jumbo) – gitaristas, dainų kūrėjas, prodiuseris, šiuo metu koncertuoja su Džordana Butkute, pristato Kalėdinę staigmeną savo gerbėjams.

Mr. Jumbo, Robertas Semeniukas.<br>Organizatorių nuotr.
Mr. Jumbo, Robertas Semeniukas.<br>Organizatorių nuotr.
Mr. Jumbo.<br>Donato Pociaus nuotr. 
Mr. Jumbo.<br>Donato Pociaus nuotr. 
Robertas Semeniukas.<br>Martyno Jančiaus nuotr.
Robertas Semeniukas.<br>Martyno Jančiaus nuotr.
Robertas Semeniukas.<br>Dainiaus Kažukausko nuotr.
Robertas Semeniukas.<br>Dainiaus Kažukausko nuotr.
Robertas Semeniukas.<br>Lauryno Trimonio nuotr.
Robertas Semeniukas.<br>Lauryno Trimonio nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Dec 21, 2020, 9:19 AM

Per antrą karantiną, artėjant gražiausioms metų šventėms, muzikantai nusprendė nudžiuginti savo gerbėjus ir padovanoti jiems virtualų koncertą tiesiogiai per Facebook ir Youtube platformas.

Tačiau besiruošiant šiam pasirodymui, kuris turėjo būti transliuojamas iš Kaune esančio muzikinio klubo, šalyje buvo įvesti griežtesni karantino ribojimai pandemijai suvaldyti, todėl šį sumanymą atlikėjams teko atidėti ateičiai. Atlikėjai anonsavo šventinį koncertą, pavadinimu „Rocking X-mas“.

„Manau, kad progų prasukti, praslysti visada yra, bet bent šioje vietoje būkime sąžiningi ir laikymės solidarumo, kurio dabar labai reikia“ – sakė vienas iš neįvykusio koncerto rengėjų gitaristas Giedrius a.k.a. Mr.Jumbo.

„Galbūt po naujųjų, situacija šalyje pagerės, galėsime lengviau atsikvėpti ir grįžti prie šio smagaus sumanymo ir įprasto gyvenimo ritmo.

Solidarizuojamės su medikais, stebime situaciją, įsiklausome į valdžios pateiktas rekomendacijas, taip pat skatiname visus tautiečius, šiuo visiems nelengvu laikotarpiu, šiek tiek pamiršti savo egoistinius įpročius, šiek tiek susiveržti diržus ir pabūti namuose, pasilikti savo savivaldybėse“, – ragino Robertas.

„Kadangi koncertas turėjo būti prieš pat Kalėdas, nusprendėme šiek tiek paišdykauti ir programą papildyti George Michael ir grupės „Wham“ daina „Last Christmas“.

Kai tik sužinojome apie ribojimus, sugalvojome įrašyti šį kūrinį roko stiliuje, nufilmuoti vaizdo klipą ir atsidėkoti gerbėjams už palaikymą šiais metais. Aš atlikau kūrinio aranžuotę ir išsiunčiau Robertui dainos miksą. Pasidalinome solo partijomis ir per vieną dieną viską surašėme.“ – prisiminė Giedrius.

„Linksmiausias etapas buvo filmuoti vaizdus šiam klipui. Vienas iš epizodų kurio ištrauka buvo paviešinta Giedriaus Facebook paskyroje sukėlė internautų susirūpinimą, ar gitaristas Mr.Jumbo nesusižalojo pats ir ar nesulaužė savo elektrinės gitaros.

Besileidžiant Kauno Panemunės šile nuo kalno su rogutėmis ir gitara vienoje rankoje, kamera – kitoje, neliko laiko ir kūno dalių atlikti rogučių stabdymą ir įvyko nedidelė avarija, dar neištirpusio sniego pusnyje.

Nedetalizavome ir perdaug nesitarėme kaip kas turėtų atrodyti, svarbiausia sąlyga pasifilmuoti miške ir prie savo miestų puošnių eglučių.

Visi vaizdai nufilmuoti mūsų abiejų žmonų Indrės ir Editos, Vilniuje ir Kaune. Esame labai dėkingi mūsų palaikymo komandai, be kūrių nebūtų šio šmaikštaus vaizdo klipo.

Savo mylimosioms tariame didelį ačiū ir siunčiame bučkius. O visiems klausytojams ir roko mėgėjams siunčiame karštus, rokenrolinius linkėjimus ir sveikinimus gražiausių švenčių proga. Būkite sveiki, laimingi, saugokite save ir kitus, ir viskas bus gerai!“ – sakė muzikantai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?