Panevėžiečių duetas „Muskato“ pristatė naują dainą: klausytojų laukia malonus netikėtumas

Panevėžiečių duetas „Muskato“ moka nustebinti: kai visi virkauja dėl pasikeitusių gyvenimo aplinkybių, kurios atsispindi jų kūriniuose, Marius ir Simona ir toliau dainuoja apie amžiną, niekada nesikeičiančią vertybę – meilę.

Duetas „Muskato“.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Duetas „Muskato“.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2021, 10:34 AM

„Esu iš prigimties optimistas. Kad ir kas nutiktų, tikiu, kad viskas gyvenime praeina: ar tai būtų geri dalykai, ar nemalonūs – eis ir praeis, o mes galime iš to pasimokyti ir... toliau mylėti. Juk meilė niekur nedingo nei per didžiausius karus, nei per grėsmingas pasaulį kamavusias pandemijas“, – įsitikinęs Marius.

Idant daina išsiskirtų iš iki šiol dueto atliktų kūrinių, jame išgirsite... repuojant.

Duetas savo vokalines pozicijas dainoje sustiprino, į kūrybinį procesą įtraukdamas panevėžietį reperį Aroną – Canaroon, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Atlikti repo partiją mane pakvietė dueto narė Simona: pakalbėjome apie lūkesčius, aptarėme tematiką, tuomet gavau Simonos parašytą tekstą, jį patobulinau ir jau dirbau savo studijoje, bendraudamas su dainos muzikos autoriumi“, – pasakojo panevėžietis Aronas, kuriantis eiles ir repuojantis nuo 6-os klasės, o rimčiau hiphopu užsiimantis nuo 2017-ųjų.

Žinia, kai karantinas už lango, visa dainos kūrybinė grupė kartu nepasimatė, bet, dėka pažengusių technologijų ir visagalio interneto daina „Malonumas“ jau išvydo dienos šviesą ir laukia klausytojų įvertinimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.