Justicious pristato naują dainą: „Tai – odė impulsyvumui“

Muzikos prodiuseris Justicious prisistato naujame, vokalisto amplua ir pristato dainą „Tolyn“. Prodiuserio teigimu, šiuo kūriniu prasideda naujas jo kūrybos etapas – asmeniškenis, atviresnis, atspindintis kūrėjo gyvenimo etapus bei kupinas savęs pažinimo ir atradimų, nugulsiančių į Justicious kūrybos metraštį.

Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Justicious.<br>R. Adžgausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 22, 2021, 11:35 AM

Justicious lietuviškos muzikos mėgėjams gali būti pažįstamas kaip didžėjus, radijo laidų vedėjas ir prodiuseris, dirbęs su tokiais atlikėjais kaip Angelou, Free Finga, Tie Geresni, Tommy Cash ir Ashnikko. Tačiau muzkantas tikina, kad dabar prasidėjo naujas jo kūrybos etapas.

„Realizuosiu visą gyvenimą tyliai sau pačiam puoselėtą, bet viešai nelabai atskleistą aistrą – rašyti dainų žodžius. Supratau, kad taip išreikšti save pasauliui yra daug lengviau“, – sako Justicious.

„Tolyn“ taip pat gimė iš noro lengviau ir paprasčiau iškomunikuoti savo jausmus bei mintis tuo metu, kai įprasti žodžiai ir sakiniai tampa beprasmiais.

„Šis kūrinys tapo tam tikra ode mano impulsyvumui, kuris kartais griauna mano ramybę. Vieną dieną per šį savo bruožą labai stipriai pasišiukšlinau, tačiau lygiai dėl tos pačios priežasties pradėjau apie susiklosčiusią situaciją rašyti. Pradinę kūrinio versiją įrašiau dar tą pačią dieną ir įkėliau visur, kur galėjau, kad tikrai pastebėtų ta, kuriai jis yra skirtas“, – pasakoja atlikėjas.

Nuo šiandien visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose skambančią Justicious odę impulsyvumui pratęsia ir vaizdo klipas, parodantis tai, kas jam padeda išgyventi tiek dainoje apdainuotas situacijas, tiek šį izoliacijos laikotarpį: važiavimas be galutinio tikslo garsiai dainuojant, energiją paverčiant naujomis idėjomis bei švariomis mintimis.

„Nors karantino metu įsigaliojusi „vieno namų ūkio“ taisyklė tapo nemažu iššūkiu vaizdo klipo filmavimui, pavertėme ją galimybe – klipo operatoriais tapome kartu su tėčiu, o montažo darbais užsiėmiau aš.

Mano tėtis Raimundas Adžgauskas – vienas geriausių mados fotografų Lietuvoje, sukūręs aibę ikoniškų 2000-ųjų lietuviškos pop muzikos viršelių. Žinau, kad jis turi puikią akį fotografijai ir norėjau, kad šio vaizdo klipo kūrimas jam būtų „spyriu į užpakalį“ imtis ir judančių kadrų“, – pasakoja Justicious.

Prie kūrinio įgyvendinimo taip pat prisidėjo dainą pritariamaisiais vokalais pagyvinęs grupės „Abii“ vokalistas Andrius Šarka ir kūrinio viršelį bei simbolį sukūrusi menininkė Ieva Gražytė.

Anot Justicious, nors „Tolyn“ ir jo pastarieji du singlai „Offline“ bei „Kol Gyvas“ skamba kaip paprastos dainos apie meilę, visi šie kūriniai yra labai asmeniški. Visgi jausmai, kuriuos jis išgyvena savo dainose, gali būti artimi ir pažįstami daugeliui žmonių.

„Savo kūryba noriu skleisti žinią, kad žmonės rastų drąsos jausti ir analizuoti kodėl jie vienaip ar kitaip jaučiasi, o vyrai nebijotų rodyti savo jausmų, pažeidžiamumo ir jautrumo“, – teigia Justicious.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.