Diena su atlikėja Evgenya Redko: pasiruošimo naujam albumui užkulisiai

Nuo kelių puodelių kavos prasideda muzikos atlikėjos diena? Ko, ruošiantis pristatyti klausytojams savo naujienas, atlikėjų gyvenime daugiausiai? Ar lieka laiko poilsiui bei kaip jis atrodo?

Evgenya Redko.<br>lrytas.lt montažas.
Evgenya Redko.<br>lrytas.lt montažas.
Evgenya Redko.
Evgenya Redko.
Evgenya Redko.
Evgenya Redko.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 20, 2021, 1:46 PM

Į šiuos klausimus pastaruoju metu gana tikslius atsakymus turi žymi Lietuvos atlikėja Evgenya Redko.

Ne už kalnų – jau antrasis jos albumas, o dar arčiau – naujojo singlo „Vandenyne“ premjera. Tad kaip atrodo pasiruošimo užkulisiai, kurių, dažniausiai, klausytojai nepamato?

E.Redko nutarė šią paslapties uždangą kiek praskleisti.

Pamatyti, kaip atrodė intensyvi E.Redko diena iš šono galite čia:

„Iš šono visas atlikėjų gyvenimas gali pasirodyti apšviestas ryškiausia šviesa ir apipintas tam tikru glamūru, bet iš tiesų už kadro slepiasi labai daug įdėto darbo. Taip pat ir nepasitikėjimo bei sunkumų. Tikiu, kad atlikėjas nuolat varžosi pats su savimi, nuolat siekia tobulėti ir tapti geresniu, o tai – kaip nesibaigiantis maratonas.

Kita vertus, tarp viso to dega stipri meilė ir aistra tam, ką darau, tad tai paverčia visą šį procesą neapsakomai reikšmingu. Todėl ir mano diena labai priklauso nuo to, ką konkrečiai tame etape veikiu.

Būtent šiuo laikotarpiu vyksta pasiruošimas artėjančio singlo kartu su klipu „Vandenyne“ išleidimui ir antrajam albumui.

Visos dienos atrodo skirtingai, bet šiuo metu dažniau tenka užsiimti tokiais darbais kaip albumo viršelio užbaigimas, fizinių albumų spaudos klausimai, interviu, vaizdo klipo baigiamieji darbai. Turiu ir aktyvesnių dienų už namų ribų, pavyzdžiui, šokių treniruotės, fotosesijos ar visai neseniai vykę klipų filmavimai“, – dalinasi E.Redko.

Nors dabartinė atlikėjos kasdienybė bei dienotvarkė išties intesyvi, E.Redko rado laiko atlikti technologinį eksperimentą.

Siekdama didinti savo produktyvumą bei darbus atlikti patogiau, vieną savo dieną ji pabandė praleisti su naujomis belaidėmis ausinėmis „Huawei FreeBuds 4i“, kurios vienu įkrovimu gali veikti 10 valandų.

Pasak atlikėjos, intensyviomis dienomis ausinės gali tapti puikia galimybe pabėgti nuo aplinkos garsų ir pailsėti.

„Ausinių triukšmo slopinimo funkcija labai praverčia keliaujant tarp įvairių lokacijų dienos eigoje, ypatingai taksi automobilyje, kai vairuotojas tuo metu klausosi muzikos, o man norisi tiesiog atsiriboti nuo triukšmo ir aplinkos garsų. Taip pat kol man daromas makiažas prieš, pavyzdžiui, fotosesiją, ši funkcija padeda susikaupti klausant muzikos ir negirdėti pašalinių garsų“ – išskiria E.Redko.

Kaip teigia Šarūnas Urbonas, „Huawei“ produktų vadovas Lietuvoje, šiandien gamintojai stengiasi siūlyti tokias ausines, kurios galėtų vienu įkrovimu atlaikyti net pačias intensyviausias jaunų žmonių dienas.

„Prieš paleidžiant naujas ausines į prekybą, mums buvo įdomu įsitikinti, kaip jos gali atlaikyti intensyvią dieną, kai neturi nei kur nei kada pasikrauti savo ausinių. Atlikėjos E.Redko diena, ypač dabar, ruošiantis naujo albumo startui, būtent tokia, todėl matome, kad ausinės šį iššūkį atlaikė. Ausinės sukurtos taip, kad pasitarnautų jauniems, nuolat visur skubantiems ir daug planų turinties žmonėms.

Pavyzdžiui, jos turi šiuolaikinį sąmoningumo (angl. awareness) režimą, kuris praleidžia aplinkos garsus, kad būtų galima geriau suprasti, kas vyksta aplink mus arba girdėti savo šalia esančius draugus neišimant ausinių iš ausų.

Pastarasis režimas praverčia ir vaikštant mieste, nes net klausant muzikos svarbu sekti, kas vyksta aplinkui einant per perėją ar sausakimša gatve. Galiausiai, ausinės turi ir pažangų triukšmo slopinimo režimą, kuris juntamai sumažina aplinkinį triukšmą“, – teigia. Š.Urbonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.