Kaimynų dienos proga – šventė kaimynams visoje Lietuvoje su „Sisters on Wire“

„Sveikinimai kaimynams ir populiariausių radijo hitų, kaip „Taip jau gavosi“ ar „Mėlyna Mėlyna“, kūrėjų, muzikos grupės „Sisters on Wire“ pasirodymas – tik „Mano BŪSTAS“ kaimynams!“, – artėjant Europinei Kaimynų dienai skelbia daugiabučių namų administravimo įmonė „Mano BŪSTAS“.

Nuoroda į Kaimynų dienos renginį, vyksiantį Gegužės 28 dieną, 18 valandą, bus išsiųsta visiems mobiliosios aplikacijos ir klientų erdvės „eBŪSTAS“ vartotojams.
Nuoroda į Kaimynų dienos renginį, vyksiantį Gegužės 28 dieną, 18 valandą, bus išsiųsta visiems mobiliosios aplikacijos ir klientų erdvės „eBŪSTAS“ vartotojams.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 27, 2021, 11:00 AM

Praėjusiais metais, po karantinu nuspalvintos metų pradžios, „Mano BŪSTAS“ savo kaimynams kvietė garsiai ištarti „Aš Tavęs Pasiilgau“.

Tačiau šiemet, po visų ilgesio pripažinimų ir švenčių atskirai, įmonės atstovai sako, jog atėjo metas kaimynams švęsti saugiai, tačiau kartu.

„Džiaugiamės, jog Kaimynų dienos minėjimas tapo gražia ir eilę metų besitęsiančia „Mano BŪSTAS“ tradicija. Žinome, jog artimas ryšys su kaimynais kuria stiprias bendruomenes ir tampa pirmąja pagalba ištikus bėdai. Pastarieji metai pakeitė visų mūsų gyvenimo būdą, dėl karantino daug laiko praleidome namuose, be artimųjų ir draugų sutikome šventes. Todėl šią Kaimynų dieną kviečiame švęsti pagal naujas saugumo taisykles, stebint šventinio renginio transliaciją internetu, tačiau kaip niekad vieningai, bendrystės ryšį kuriant su gera nuotaika ir puikia muzika“, – sako „Mano BŪSTAS“ direktorius Mindaugas Genys.

Nuoroda į Kaimynų dienos renginį, vyksiantį Gegužės 28 dieną, 18 valandą, bus išsiųsta visiems mobiliosios aplikacijos ir klientų erdvės „eBŪSTAS“ vartotojams.

Kaimynams papildomai nieko daryti nereiks, tiesiog renginio metu pasinaudoti „eBŪSTAS“ vartotojo paskyroje arba internetinėje „eBŪSTAS“ klientų erdvėje gauta nuoroda.

„Mūsų pasirinktas renginio konceptas suteikia galimybes Kaimynų dieną paminėti įvairiuose Lietuvos miestuose gyvenantiems mūsų klientams. Nesvarbu, kur tuo metu kaimynai bebūtų, kviečiame šią dieną švęsti kartu. Iki Gegužės 28-os dienos visiems mobiliosios aplikacijos ir klientų erdvės „eBŪSTAS“ vartotojams išsiųsime prisijungimo prie renginio nuorodas, todėl maloniai kviečiu tuos, kurie dar nesinaudoja „eBŪSTO“ platforma prie jos prisijungti ir sudalyvauti unikaliausioje iki šiol Kaimynų dienos šventėje“, – renginio informacija dalinasi M.Genys.

Įmonė „Mano BŪSTAS“ jau kelintus metus iš eilės Europinės kaimynų dienos proga savo klientams parengia malonių iniciatyvų ir siurprizų.

Štai prieš metus visi kaimynai buvo kviečiami dalyvauti būtent šiai dienai skirtame konkurse, 2016, 2017 ir 2018 metais įmonė organizavo analogų Lietuvoje neturinčius „Metų kaimynų rinkimus“, o prieš penkmetį surengė ir gražiausių Lietuvoje daugiabučių balkonų bei šalia namų įrengtų gėlynų konkursą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu