Lietuvis Dynoro pristato singlą su visame pasaulyje garsiu reperiu

Lietuvis Dynoro pasauline muzikos sensacija tapo 2018 m. išleidęs singlą „In My Mind“, kuris tapo vienu ryškiausių tų metų hitu. Šiandien jis pristato kūrinį „Monsters“ su kita pasauline žvaigžde – pandemijos metu sparčiai išpopuliarėjusiu reperiu 24kGoldn.

Lietuvis Dynoro pristato singlą su visame pasaulyje garsiu reperiu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Lietuvis Dynoro pristato singlą su visame pasaulyje garsiu reperiu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Lietuvis Dynoro pristato singlą su visame pasaulyje garsiu reperiu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Lietuvis Dynoro pristato singlą su visame pasaulyje garsiu reperiu.<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 28, 2021, 1:32 PM, atnaujinta May 28, 2021, 1:33 PM

„Tai yra daina, kurios pasirodymo šiemet ypatingai laukiau. Nuo mano paskutinio singlo praėjo nemažai laiko, tačiau, tikiu, vertėjo luktelėti“, – sako Dynoro.

Naujoji Dynoro ir 24kGoldn daina „Monsters“ yra apie monstrus, nesvarbu kokius – tuos, kurie gyvena po lova, o gal tik galvoje – juk kiekvienam savo baimės yra didžiausios:

„Sukaupkime jėgas ir pirmyn į kovą su savo didžiausiais monstrais“, – pristatydamas kūrinį kalbėjo lietuvis.

Dynoro, 24kGoldn – „Monsters“

Pernai reperio 24kGoldn superhitas „Mood“ aukštyn kojomis apvertė pasaulio muzikos topus, taip pat pagerino ir socialinio tinklo „TikTok“ rekordus.

O įtakingoji „YouTube“ platforma 24kGoldn šiemet paskelbė vienu perspetyviausių 2021 m. atlikėju. „Mood“ turi daugiau 1,6 mlrd. perklausų internete.

Dynoro taip pat nė kiek nenusileidžia 24kGoldn sėkmei. Jo singlas „In My Mind“ tapo vienu ryškiausių 2018 metų hitų. Jis pasiekė „Spotify“, „Apple Music“ ir „Shazam“ topų pirmąsias vietas netgi trylikoje pasaulio šalių.

Šis singlas išpopuliarėjo ir itin konkurencinga muzikos rinka garsėjančioje Amerikoje. Iš viso yra parduota daugiau nei 3,7 mln. „In My Mind“ kopijų, o vien „Spotify“ platformoje jis turi daugiau nei 1 milijardą perklausų.

Nepaisant visų šių faktų, apie patį Dynoro vis dar yra žinoma nedaug, o, kaip teigia jo atstovai, geriausias būdas pažinti šį lietuvį – įsiklausyti į jo muziką.

Jis turi ir daugiau pasaulinių hitų.

Pavyzdžiui, „Obsessed“, įrašytas su norvege Ina Wroldsen, „On & On“, sukurtas kartu su brazilų prodiuseriu Alok. Dynoro jau seniai įrodė, kad nėra tik vieno hito žvaigždė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.