D. Montvydas pristatė dainą „Atiduočiau už naktį bet ką“: įkvėpė mamos draugė

Donatas Montvydas savo gerbėjams pirmąją vasaros dieną pristato romantika alsuojantį kūrinį  „Atiduočiau už naktį bet ką“.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 1, 2021, 9:21 AM

Kūrinys intriguojančiu pavadinimu iš karto atkreipia dėmesį, o atlikėjas tik paantrina, kad šio kūrinio jam keliamos asociacijos yra susijusios su pirmuoju paauglystėje susikurtu moters idealu.

Kūrinys iš būsimo albumo nukelia į 90-uosius, kur daug ir pačio atlikėjo prisiminimų.

„Dainos kūrybos procese daina neturėjo istorijos, tačiau su kiekvienu klausymu ši daina nukeldavo mane į laikus, kai matydavau mamos geriausią draugę paauglio akimis: palaidi plaukai, aukštakulniai, ilgos blakstienos, išskirtinis juokas, ir raudonas lūpdažis. Jaučiausi lyg stebėdamas Holivudo žvaigždę ir šis vaizdas man dar ilgai asocijavosi su moters idealu“, – šypsosi atlikėjas.

Šis kūrinys yra iš būsimo, jau penktojo, solinio dainininko albumo. Jis jau įrašytas, o šiuo metu atliekami paskutiniai leidybos darbai.

„Šio albumo labiausiai laukiantys, galės mėgautis klausydami jo vinilinėje plokštelėje“, – sako Donatas.

Dar neišleidus albumo didelės sėkmės sulaukę kūriniai „17“ ir „Kol vakaras ilgas“ interneto platformoje „YouTube“ jau peržiūrėti beveik 8 milijonus kartų, o kai kurie nauji kūriniai bus atlikti pirmą kartą artėjančiuose vasaros koncertuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.