Naujas vardas muzikos padangėje HEAVS pristato antrą lietuvišką kūrinį „Tyla“

Vienos ryškiausių roko grupės „Freaks On Floor“ būgnininkas Rokas Beliukevičius jau kuris laikas plėtoja solinę muzikos karjerą ir pristato projektą HEAVS. Šiandien atlikėjas ne tik pristato jau antrąjį lietuvišką singlą „Tyla“, bet ir užsimena apie artėjančius planus.

 R.Beliukevičius.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
 R.Beliukevičius.<br> Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2021, 11:46 AM

Pasak paties kūrėjo, HEAVS – tai psichodelinė pop muzika, kuriai nėra svetimas vintažinis skambesys, sintezatoriai bei netikėti muzikiniai sprendimai. Vasarą pristatęs pirmąjį lietuvišką singlą „Vandenyje“, šiandien atlikėjas ryžtingai žengia pilno metro albumo link ir šiandien pristato antrąjį lietuvišką singlą „Tyla“.

„Solinę karjerą paskatino užsitęsusi „Freaks On Floor“ kūrybinė pertrauka. Muziką kūriau jau seniai ir pertrauka pasirodė puikus laikas realizuoti savo idėjas, jas įrašyti ir šią muzikinę kelionę pavadinti HEAVS. HEAVS – mišinys dviejų gražių žodžių Heavy ir Heaven, kurie man puikiai rezonuoja su nuotaika ir kuriamos muzikos spalvomis“, – atvirauja Rokas.

Naujausią kūrinį „Tyla“ atlikėjas vadina ode praėjusiai vasarai. Lengvas 80-ųjų pop įkvėptas kūrinys, kuriame savo identitetą HEAVS piešia meistriška, kiek melancholiška melodine linija bei skambiais dainos žodžiais.

„Tyla skamba tyliai“, – teigia atlikėjas ir vadina šį kūrinį, rodos, akimirksniu praskriejusios vasaros skambesiu.

Atlikėjas atvirai pasakoja ir apie netolimos ateities planus, tarp kurių – ir debiutinis albumas bei dar ne viena muzikinė premjera.

„Artimiausi tikslai, naujas lietuviškas albumas, šiuo metu vis dar kūrybiniame procese, bet paskutiniai du singlai „Vandenyje“ ir „Tyla“ leido aiškiau išsigryninti, koks yra HEAVS skambesys, tikiuosi greitai pasidalinti daugiau muzikos“, – pasakoja dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.