Bendras Justin Cholewski ir Rūta Loop kūrinys – prancūzų muzikos įrašų kompanijoje

Šią savaitę Prancūzijos įrašų kompanijos „Family Piknik records“ kataloge atsirado naujas dviejų lietuvaičių kūrinys „Saulele“. Tai – bendras elektroninės muzikos prodiuserio Justin Cholewski ir vokalistės Rūta Loop darbas. Kartu su originalu savo kūrinio versijas šiam darbui pasiūlė prancūzas Michel Saurin žinomas Essence of Time slapyvardžiu bei Sankt Peterburgo pogrindžio atstovas Express Cadillac. Lietuvių liaudies motyvais pagardintą gilaus skambesio kompoziciją jau galima išgirsti visose didžiosiose muzikos klausimosi platformose bei parduotuvėse.

Justin Cholewski ir Rūta Loop įrašė bendrą kūrinį.
Justin Cholewski ir Rūta Loop įrašė bendrą kūrinį.
Justin Cholewski ir Rūta Loop įrašė bendrą kūrinį.
Justin Cholewski ir Rūta Loop įrašė bendrą kūrinį.
Justin Cholewski ir Rūta Loop įrašė bendrą kūrinį.
Justin Cholewski ir Rūta Loop įrašė bendrą kūrinį.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 25, 2021, 9:41 AM

Po Justin Cholewski slapyvardžiu pasislėpusiam Justinui Chachlauskui pastarieji metai buvo ypatingai sėkmingi. Vos pasirodžius singlui „Saulele“ dėl interviu su prodiuseriu susisiekė įtakingas Australijos muzikos, meno bei kultūros žurnalas „The Partae“. Prieš kelias savaites jo vardas buvo įtrauktas į techno muzikos madas diktuojančios įrašų kompanijos „Drumcode“ atlikėjų sąrašą. Išleistas kartu su legendiniais japonų būgnininkais Kodo bei Detroit techno krikštatėviu Kevin Saunderson įrašytas kūrinys „Before The Storm“ ir tai tik maža dalis visų darbų įvykdytų šiais metais. „Geriausiai jaučiuosi kai vienas darbas seka kitą. Suvokiu savo kūrybiškumą kaip raumenį – jį reikia pastoviai treniruoti.“ – atvirauja Justinas.

Šiuo metu atlikėja Rūta Loop įrašinėją naują albumą. Jis nebus panašus į tai kaip skamba kartu su Justin Cholewski įrašytas singlas, tačiau pripažįsta, kad domėjimasis įvairiais žanrais ir tokie projektai padeda tobulėti ir atrasti geriausias jos pačios puses.

„Su Justinu susipažinom visai kitom aplinkybėm, dėl visai kitų darbų, tačiau pradėję bendrauti ir rodyti savo kūrybą, supratom, kad galime kažką kartu nuveikti. Man liaudies muzika visada buvo artima, o tokio pobūdžio elektroninė muzika patraukė vėliau. Kodėl gi to ne sujungus į vieną?! Taigi džiaugiuosi, kad su Justinu kaip ir nieko baisiai nesiekdami, darome tai, kas mums patinka“

Bendrą Justin Cholewski ir Rūta Loop kūrinį galima išgirsti čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.