Paslaptingasis „Boomeris“ ir vėl grįžta: pristato ironišką dainą

Ne paslaptis, kad įvairiuose naujienų portaluose ne retai matomi žinomi žmonės yra aptarinėjami kitų. Išleisti muzikiniai kūriniai, apsirengimo stilius bei daugelis aspektų, matomų tarsi pro padidinamąjį stiklą, ne retai tampa tabu mintims, kurioms būna nelemta išvysti viešosios erdvės. Tačiau, į muzikos erdvę netikėtai įsiveržęs atlikėjas „Boomeris“ skaldo nusistovėjusius standartus ir drąsiai, muzikine kalba, rėžia tai, ką galvoja. Šį kartą jo taikiniu tapo kriptovaliutomis besiverčiantys asmenys. „Krypto Banginis“ – naujasis atlikėjo meninis išsireiškimas, kuris ne vieną privers išspausti šypseną.

 Paslaptingasis „Boomeris“ ir vėl grįžta su nauja, ironiška daina<br> Pr. siuntėjų nuotr.
 Paslaptingasis „Boomeris“ ir vėl grįžta su nauja, ironiška daina<br> Pr. siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2021, 12:42 PM

„Visoje šioje kriptovaliutų tematikoje matau daug šypseną keliančių elementų. Pradedant mūsų vietiniais veikėjais, kurie išviliojo pinigus iš „investuotojų“ statydami kriptovaliutų kasyklas baseinuose ir baigiant ta žmonių armija, kuri yra įsitikinusi, kad jų gyvenime praturtėjimą gali nulemti vienas vienintelis veiksnys, kaip pavyzdžiui, loterija ar laiku suinvestuoti pinigai į kriptovaliutas“, – apie dainai idėją davusią kriptovaliutų veiklą pasakoja „Boomerio“ slapyvardžiu prisistatantis atlikėjas.

Kalbėdamas apie ploną liniją tarp neišmanymo ir užsidirbimo, „Boomeris“ taip pat atvirauja, kad naudos iš prekybos kriptovaliutomis turėti tikrai įmanoma, tik reikia į tai nežiūrėti atsainiai. „Be abejo, investuoti į kriptovaliutų rinką ir iš to uždirbti tikrai galima. Daugybė žmonių tai yra padarę. Tik tam reikia skirti pakankamai laiko ir žinių, – atvirauja atlikėjas. – Tai neįvyks per naktį kaip daugelis tikisi.“

Pasakodamas apie kriptovaliutas, paslaptingasis „Boomeris“ taip pat atskleidė kaip ši muzikinė ironija leido atsirasti ir dainos pavadinimui: „Veikėjai, žadantys greitą praturtėjimą, jau patys iš savęs yra gana juokingi, tad pagalvojau, kad būtų visai gerai tai sudėti į dainą adaptuojant pavadinimą: jį sužargoninti ir šiek tiek ironizuojant įvilkti į „Krypto Banginis“ pavadinimą, kur krypto su y skamba kiečiau. Tikri banginiai taria „Krypto“, o smulkus mailius, taria taisyklingai ir sako kripto.“

Save paslaptyje išlaikyti norintis avangardiškasis atlikėjas neslepia, kad sukurti dainą pastūmėjo ir artimoje aplinkoje esantys žmonės: „Turiu draugų, kurie aktyviai prekiauja, domisi kriptovaliutomis, tad apšviečia ir mane, – dalinasi „Boomeris“. – Dalinai ir tai užvedė ant minties, kad reikia apie tai padaryti dainą.“

Vos dviejų žmonių darbo vaisius – projektas „Boomeris“ startavo itin galingai su pirmąją daina „Striukės“. Taip, kaip ir naujasis kūrinys apie kriptovaliutų verslininkus, „Striukės“ ironiškai nušvietė naktiniuose klubų klišines situacijas.

Tačiau, atlikėjo nuostabai, šis kūrinys ne tik, kad atsidūrė grojaraščių topuose, bet sugebėjo išstumti ir itin populiarios grupės dainą: „Net nesitikėjau, kad kūrinys bus taip stipriai klausomas, – apie savo nuostabą dėl pirmojo kūrinio pasakoja atlikėjas. – Kai pagalvoji, kad kūrinys yra labiau juoko formos ir nežinomo atlikėjo, tai sakyčiau, kad rezultatai yra puikūs.

Labai smagu matyti, kad turime pozityviai nusiteikusių ir „pagaunančių bajerį“ klausytojų. Dar didesnė padėka ir pagarba radijo stočiai „Power Hit Radio“, kurie patikėjo „Boomeriu“ ir „pagavo kampą“, o daina buvo pasiekusi net 2-ą vietą savaitės tope, tuo metu aplenkusi net grupės „SEL“ ir Soliario bendrą dainą.“

Neįtikėtino populiarumo sulaukęs „Boomeris“ taip pat nenoriai kalba ir apie bandymus būti identifikuotam. Pasak atlikėjo, šis slapyvardis neturėtų būti tapatinamas su vienu ar kitu žinomu žmogumi, besislepiančiu po užmaskuotu pavadinimu:

„Boomeris“ slypi kiekviename iš mūsų. Tai yra vidinis kipšas. Stačiokiškas, bravūriškas, pasenusiu požiūriu į aplinką, tačiau įsitikinęs, kad būtent jo pasaulio matymas yra tas teisingasis, o tai yra gana juokinga ir kelia šypseną. Būtent tai ir realizuojama kūryboje. Tikiuosi, kad ir antroji, ironizuojanti iškreiptą realizmą, daina „Krypto Banginis“ privers ne vieną nusišypsoti bei smagiai pajudėti. Na, o dabar pasigarsiname aparatūrą ir pajudame!“, – šypsodamasis kalba atlikėjas „Boomeris“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.