Išgirskite: pasaulyje žinomas lietuvis Dynoro gerbėjus nustebino nauja kūryba

Pasaulinė šokių muzikos žvaigždė iš Lietuvos – Dynoro (21 m.) – po pusmečio pertraukos sugrįžta su nauju kūriniu romantišku pavadinimu „Swimming In Your Eyes“. Tai yra siurprizas net ištikimiausiems jo klausytojams, nes apie planus leisti naują muziką atlikėjas pastaruoju metu nebuvo užsiminęs.

Dynoro.
Dynoro.
Dynoro.
Dynoro.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 12, 2021, 12:45 PM

Pristatydamas naują kūrinį muzikos fantomu ir kartu fenomenu vadinamas Dynoro žengia nauja kryptimi: „Džiaugiuosi galėdamas dar šiemet parodyti kitą savo pusę. „Swimming In Your Eyes“ yra mano 2021 metų eksperimentas, kuriuo gana didžiuojuosi.“

Naujoji Dynoro daina pasižymi kiek švelnesniu garsu, tačiau atlikėjas vis tiek išlieka ištikimas jam būdingiems slap house sąskambiams. Kartu su nauja daina pasirodė ir vaizdo klipas, kuris yra tarsi iš kito pasaulio.

Dynoro, Emilie Adams – „Swimming In Your Eyes“

Vokalo partiją „Swimming In Your Eyes“ sukūrė ir atlieka indie electro muzikos kūrėja iš Norvegijos Emilie Adams.

„Mano muzika kyla iš tamsiosios pusės, tačiau kūrybinis procesas yra labai optimistinis. Dainos žodžiai man yra labai brangūs, noriu, kad žmonės įsiklausytų, tačiau jie yra laisvi interpretuoti juos savaip“, – sako dainininkė.

Pristatydamas naujieną vilnietis prasitarė, kad ruošia daug naujos muzikos, kuri pasirodys jau 2022 m.

Prieš pusmetį šokių muzikos mėgėjus pasiekė kitas Dynoro singlas „Monsters“, kurį lietuvis įrašė su pandemijos metu sparčiai išpopuliarėjusiu amerikiečių reperiu 24kGoldn.

Vien jo singlas „Mood“ turi daugiau nei 1,6 mlrd. perklausų internete.

Lietuvis Dynoro pasauline muzikos sensacija tapo 2018 m. išleidęs singlą „In My Mind“, kuris tapo vienu ryškiausių tų metų hitu.

Iš viso yra parduota daugiau nei 3,7 mln. „In My Mind“ kopijų, o vien „Spotify“ platformoje jis turi daugiau nei 1 milijardą perklausų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.