Evgenya Redko surengs išskirtinį koncertą Lietuvos rusų dramos teatre

Praėjusią savaitę publikai pristačiusi jausmingą vaizdo klipą „Sutemoj“, kuris vis dar yra vienas tarp žiūrimiausių Lietuvos įrašų interneto platformos „YouTube“ kanale, šiandien atlikėja Evgenya Redko vėl turi kuo nustebinti jos kūrybai neabejingus klausytojus.

Evgenya Redko.<br>lrytas.lt montažas.
Evgenya Redko.<br>lrytas.lt montažas.
Evgenya Redko.<br>Auros Skulskytės nuotr.
Evgenya Redko.<br>Auros Skulskytės nuotr.
Evgenya Redko.<br>Auros Skulskytės nuotr.
Evgenya Redko.<br>Auros Skulskytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 2, 2021, 11:06 AM

2022-ųjų sausio 23 dieną dainininkė surengs vienintelį koncertą šią žiemą išskirtinėje šalies kultūros ir meno vietoje – Lietuvos rusų dramos teatre.

Evgenya neslepia, kad surengti koncertą teatre yra vienos iš puoselėtų svajonių išsipildymas.

„Mane visada stipriai traukė teatras, mane užveda, kai pasirodymas tampa vienu junginiu – įsijaučiant į jausmus ir istoriją, jos ištransliavimas ne tik dainavimu ar muzika, bet ir šokiu, judesiu bei visu vizualu, – mintimis apie koncerto koncepciją dalinasi atlikėja. – Jau seniai supratau, kiek daug gali žmogaus kūnas, atrodo, net mažas judesys su galinga intencija už jo, gali paliesti giliausias mūsų sielos kerteles. Turbūt todėl visuomet stengiuosi judesį ir šokius įtraukti į savo pasirodymus“.

Pasirodymui besiruošianti Evgenya kartu su savo vyru ir prodiuseriu Asi Yehuda bei choreografe Kamile Karpolovaite žada klausytojus panardinti į vaizdų ir garsų kelionę, kurią bus galima patirti dėka unikalios muzikos, dizaino, šviesų ir judesių.

Koncerto pavadinimu „Teatras“ metu atėjusieji turėtų patirti judesiu ir šviesos efektais perduodama dainos gimimo kelionę ir joje susipinančias emocijas.

Ypatingai su antro albumo „SOS“ išleidimu atlikėja savo kūryba neša žinutę, kuria bando perduot klausytojams ir pasauliui, kad nebijotume savo jausmų, bandytume reikšti įvairias emocijas ir nebūtinai tik teigiamas, atskleisti ir savo skausmą, nerimą, sielvartą, praradimus, vaikiškumą, nostalgiją.

Būtent visa ši emocijų amplitudė bus pasakojama ir plėtojama teatro erdvėje.

„Noriu pasakyti, kad tai mums – eksperimentas – istorijos pasakojimas nuo pradžių iki pabaigos, jau nuo pirmos repeticijos dienos su komanda viską darome bendrai. Kūrybiniame procese ieškome garsų ir judesių kartu, vienu metu eksperimentuojame, o ne taip, kaip būna dažniausiai – pradžioje muzika, o paskui choreografija, – apie pasiruošimą koncertui kalba Evgenya. – O kviesdama į savo koncertą galiu užsiminti, kad jei matėte mano paskutinį vaizdo klipą „Sutemoj“, tai yra tik maža dalis to, ką bus galima išvysti“.

Kartu su Evgenya ant teatro scenos pasirodys ir jos dainų istoriją šokant perteikti ir išpildyti būrys šokėjų.

Suskubti įsigyti bilietus ir būti tikriems, kad į koncertą „Teatras“ pateksite, galėsite jau nuo gruodžio 6 d. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.