Naujojoje „Minimum 3“ dainoje „Tu Nebesakysi“ – itin atvira išpažintis

Vis dažniau ir atviriau pradedame kalbėti apie tai, ką iš tiesų jaučiame, ką tenka išgyventi, per kokią ugnį pereiti, kad tiesiog išliktume ir galėtume gyventi toliau. Vis dažniau drįstame prisipažinti, kad tarp gyvenimo socialiniuose tinkluose ir realybės ne visada galima dėti lygybės ženklą. Ne viskas taip saldu ir gražu, kaip to norėtųsi kiekvienam: ir tai galioja bet kuriai sričiai: ar kalbėtume apie darbą, ar apie asmeninius išgyvenimus, kurie, ko gero, patys stipriausi.

„Minimum 3“.<br> Lrytas.lt koliažas.
„Minimum 3“.<br> Lrytas.lt koliažas.
„Minimum 3“.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
„Minimum 3“.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
„Minimum 3“.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
„Minimum 3“.<br>Pranešimo siuntėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 16, 2021, 1:36 PM

Ir kaip banaliai tai galėtų skambėti, meilė – vienas įtakingiausių faktorių kiekvieno mūsų gyvenimo kelyje: ji ir griauna, ir gydo, suteikia sparnus ir gali pražudyti. Kas padeda? Pokalbiai ir bėgantis laikas. Kiekvienas mintis išreiškiame savaip, o muzikantai į pagalbą pasitelkia dainas. Kiek jų sukurta apie meilę? Ir kiek jų dar bus!

Viena jų – ką tik dienos šviesą išvydusi reperio „Minimum 3“ „Tu Nebesakysi“ – lyg atviras laiškas buvusiai mylimajai, kurią atlikėjui iki šiol sunku paleisti...

„Draugavome septynerius metus, esame išsiskyrę dvejus ir nebuvo nei dienos, kada apie ją negalvočiau. Turbūt net pats nesupratau, koks stiprus ryšys mudu siejo ir kokį gilų pėdsaką many šis žmogus paliko“, – apie itin asmeniško kūrinio gimimą pasakoja „Minimum 3“.

„Tai daina apie jausmus, apie be galo didelę meilę, laimę ir pyktį. Ne tiesioginį pyktį, jaučiamą žmogui, o pyktį dėl susiklosčiusios situacijos, dėl to, kad mums nepavyko. Ir jei būtų galimybė atsukti laiką atgal, net ir žinodamas, kokia liūdna bus baigtis, vėl pasinerčiau į šį meilės ir išgyvenimų kupiną gyvenimo tarpsnį“, – atvirauja reperis.

„Artėja gražiausios metų šventės ir, turbūt, jų metu labiausiai išsiilgstame mylimų žmonių, kurių nebėra šalia. Be proto norisi kažką apsikabinti, ne tik gauti, bet ir duoti šilumos. Tikiu, kad ne vienas aš taip jaučiuosi, ir galiu pasakyti tik viena – gyvenimas tęsiasi, ir galbūt tai, kaip dabar jaučiamės, po kiek laiko bus tik slogus prisiminimas, kurį pakeis nauja diena, naujos patirtys, kurios atneš meilę, džiaugsmą, ramybę.

To visiems ir linkiu artėjančiais naujaisiais metais“, – šypsosi „Minimum 3“ ir kviečia įvertinti naujausią, itin atvirą kūrinį „Tu Nebesakysi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.