„SADBOI“ pristato dainą „Minimal“: tai – trankus singlas šventėms

Grupė „SADBOI“ šventinį laikotarpį pasitinka kitaip. Ir tai neturėtų nieko stebinti. Ši grupė nuo pat pasirodymo lietuviškoje scenoje prieš ketverius metus ne kartą įrodė, kad pasiduoti kitų įtakai neketina. Nebijoti būti kitokiai ir yra viena didžiausių grupės stiprybių.

 „SADBOI“.<br> M.Stankaičio nuotr.
 „SADBOI“.<br> M.Stankaičio nuotr.
 „SADBOI“.<br> M.Stankaičio nuotr.
 „SADBOI“.<br> M.Stankaičio nuotr.
 „SADBOI“.<br> M.Stankaičio nuotr.
 „SADBOI“.<br> M.Stankaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 16, 2021, 1:24 PM, atnaujinta Dec 16, 2021, 2:47 PM

„Kol dauguma muzikantų leidžia melodingas kalėdines dainas, mes žiemos sezono metu šildome savo gerbėjus trankiais singlais“, – tvirtina „SADBOI“ ir drauge su DJ bloud pristato naujausią savo kūrinį „Minimal“.

Galima sakyti, kad leisti šokines dainas per Kalėdas yra sena gera grupės tradicija. Panašiu laikotarpiu prieš dvejus metus jie išleido net du kūrinius – „Cant sleep“ ir „Deginam“. Gerbėjai įvertino jų kitonišką požiūrį – „Deginam“ turi beveik du milijonus peržiūrų internete.

Šiais metais grupė savo „šventinį“ singlą „Minimal“ sukūrė drauge su talentinguoju DJ bloud. „Kartu keliaudami po Lietuvą su koncertais susibičiuliavome ir pajutome, jog kūryboje mūsų vėjai pučia viena kryptimi“, – sako bendradarbiavimu patenkinti grupės nariai.

Daina „Minimal“ yra talentingai sudėliota iš jau klasika tapusių grupės house stiliaus motyvų ir žaismingo, lengvai įsimenančio teksto. „Ji – apie jaunus žmones, pasiklydusius jaunatviškų jausmų virtinėje ir bandančius atrasti save šokyje“, – gana tiksliai dainos idėją atskleidžia „SADBOI“.

Ištikimi grupės gerbėjai, kurių internete jau susikaupė armija, nuolat reikalauja naujo albumo. „Mąstome apie tai. Labai konkrečiai mąstome. Prieš kurį laiką grupėje įvyko gana rimti pokyčiai, kurie mus nukreipė nauja ir labai teisinga linkme. Kitiems metams turime didelių planų. Neilgai trukus bus naujienų, kurios nustebins ne tik muzikos, bet ir vaizdo plotmėje“, – intriguoja „SADBOI“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?