Manto Vyganto dovana gerbėjams – lyriškumu dvelkianti „Mano kelias“ versija

Atlikėjas Mantas Vygantas, rugsėjo gale į dienos šviesą išleidęs jo atliekamą dainą „Mano kelias“, nesitikėjo tokios jos sėkmės: kūrinys skambėjo radijo stotyse, karaliavo pirmosiose top‘ų vietose, gerbėjai mokėjo visus dainos žodžius ir dainavo kartu su Mantu koncertų metu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-12-20 09:30, atnaujinta 2021-12-20 09:31

„Tai daina, kuri, ko gero, savyje turi tokią stiprią „užkoduotą“ žinutę apie nerūpestingą vaikystę, kad paliečia kiekvieną. Ypač dabar, kai metas nėra lengvas ir vis dažniau mintimis grįžtame į ten, kur buvo gera ir jokie rūpesčiai nespaudė krūtinės“, – pasakoja Mantas.

„Ant laurų“ atlikėjas neužmigo – jautė, kad daina gali skambėti ir dar kitaip: taip gimė „Mano kelias“ akustinė versija, kurioje skamba ne tik gitaros virtuozo Giedriaus Balčiūno – Mr. Jumbo gitaros partijos, bet ir... bajanas. „Mane visuomet traukia netradiciniai sprendimai: bajanas, vienas tų instrumentų – sakyčiau, išskirtiniam muzikiniam skoniui. Bet kaip, gyvenant svetur, surasti bajanu grojantį muzikantą? Štai čia dar kartelį pasitvirtina posakis: „Kas ieško – tas randa“! Žinojau, kad emigracijoje gyvena bajano virtuozas Deividas Jocius. Susisiekiau su juo ir jis sutiko savo įgrota bajano partija papuošti „Mano kelią“, – pasakoja Mantas. Naujausią dainos versiją pirmiausia atlikėjas parodė dainos idėjos autoriui ir kuratoriui – Gintarui Stankūnui iš grupės „Dreams“ , ir, sulaukęs itin šiltų atsiliepimų, nusprendė pasidalinti geros muzikos doze su aplinkiniais. „Daina įgavo tokį šiltą, sakyčiau, net Kalėdinį atspalvį, kad pagalvojau, kad tai puiki dovana visiems mano gerbėjams, sekėjams, visiems geros muzikos mylėtojams ateinančių švenčių proga“, – šypsosi populiarusis atlikėjas. „Žinoma, nepamiršiu ir pačių artimiausių, mylimiausių žmonių – nepaprastai mėgstu daryti staigmenas, tad ir šiais metais Kalėdų stebuklas įvyks“, – tikina Mantas ir kviečia kartu pajausti artėjančių švenčių šilumą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.