Atskleisti M.A.M.A apdovanojimų vedėjai

Prestižiniai Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2021 jau sausio 28 dieną įvyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šiandien organizatoriai atskleidžia, kas taps laukiamiausio muzikos renginio vedėjais.

 Jazzu ir Tomas Sinickis.<br> L.Griciaus ir M.Gudzinevičiaus nuotr.
 Jazzu ir Tomas Sinickis.<br> L.Griciaus ir M.Gudzinevičiaus nuotr.
Tomas Sinickis.<br>  M.Gudzinevičiaus nuotr.
Tomas Sinickis.<br>  M.Gudzinevičiaus nuotr.
Tomas Sinickis.<br>  M.Gudzinevičiaus nuotr.
Tomas Sinickis.<br>  M.Gudzinevičiaus nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> L.Griciaus nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> L.Griciaus nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> L.Griciaus nuotr.
 Justė Arlauskaitė-Jazzu.<br> L.Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 17, 2022, 10:28 AM

Tai – daugybę M.A.M.A statulėlių per savo karjerą pelniusi viena ryškiausių Lietuvos scenos žvaigždžių – Justė Arlauskaitė-Jazzu ir dainų autorius bei atlikėjas, žmogus-rokenrolas Tomas Sinickis.

„M.A.M.A apdovanojimai yra didžiulė muzikos pasaulio šventė, ir norėjosi teisingo, gero rokenrolo, todėl pakvietėme šį duetą, – sako šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. – Tiek Jazzu, tiek T. Sinickis yra puikiai žinomi, juos myli tiek publika, tiek kolegos muzikantai. Ir jie turi visišką teisę kalbėti, juokauti apie muzikos pasaulį, nes yra jo neatsiejama dalis.“

„Kodėl sutikau būti M.A.M.A vedėju? Į tai geriausiai atsako mano dainos pavadinimas – „Kaltas gerumas“, – kalba T. Sinickis. – Kai pakvietė, buvo lengvas šokas, ypač todėl, kad muzikos srityje šiuo metu beveik nedirbu. Pirmiausiai paklausiau draugų ir artimųjų, ar turėčiau sutikti. Liepė sutikti. Tad viskas yra per juos ir dėl jų, matyt. Aš, žinoma, būsiu piktas vedėjas, kuris iškoneveiks visus muzikantus, gyvus ir mirusius, pagal geriausias lietuvių humoristų tradicijas (nesijuokia.)“

Dirbti su Tomu ant scenos – iššūkis, nuotykis ar šventė? Jazzu sako, kad tinka visi trys atsakymai. „Vis dėlto labiausiai – šventė, juk ir renkamės, kad tą šventę sukurtume kitiems, – nusišypso Jazzu. – Tomą pažįstu seniai, labai jį jaučiu ir gerbiu. Žinoma, tai bus nauja patirtis mums abiems, todėl reikės susiderinti ir vienam kitą pažinti dar kartą, kitame amplua. Manau, kad mes abu, net ir būdami labai skirtingi, esame rokenrolas ir reivas viename. Ir ant M.A.M.A scenos ketiname išlikti savimi – tokiais, kokius mus pažįsta žiūrovas ir klausytojas.“

Ant šios scenos Jazzu yra pasirodžiusi daugybę kartų – ir kaip atlikėja, ir kaip apdovanojimų laureatė, o 2016-aisiais išbandė save ir šio milžiniško renginio vedėjos amplua.

„Scena – mano tikrieji namai, todėl ten puikiai jaučiuosi. O tą kartą, kai vedžiau M.A.M.A, buvo įsijungęs toks autopilotas, kad detalių nė neprisimenu, tik gerą nuotaiką ir kad viskas pavyko puikiai. Tikiuosi, ir artėjantys apdovanojimai padovanos geras emocijas. M.A.M.A yra mūsų visų – atlikėjų ir kūrėjų – šventė, todėl būti jos dalimi – ypatingas jausmas! Labai džiaugiuosi, kad šie apdovanojimai vyksta jau 11 metų. Tikiuosi, tai truks dar ilgai, nes kiekvienam yra svarbus įvertinimas, o jei kažkas sako kitaip – meluoja“, – kalba Jazzu.

„M.A.M.A yra renginys, kuris nepraeina nepastebėtas. Matyt, šie metai nebus išimtis. Ką įnešiu pats, gavęs vedėjo mikrofoną? Tai nėra mano koncertas, kuriame darau, ką noriu. Viską darysiu pagal organizatorių nurodymus. Ką lieps – tą ir darysiu, – juokiasi T. Sinickis. – O su Juste sutariu gerai. Mes seniai pažįstami ir turėtume sėkmingai dirbti kartu.“

Sausio 28-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje Jazzu ne tik ves renginį, bet ir atliks savo superhitą „Vasara“. Ant scenos taip pat pasirodys Justinas Jarutis su Jessica Shy, Vaidas Baumila, FC Baseball, Evgenya Redko, naują bendrą dainą publikai pristatys Vidas Bareikis ir „8 Kambarys“. Daugiau žvaigždžių vardų organizatoriai paskelbs netrukus. Laukia dar ne vienas siurprizas!

Organizatoriai primena, kad į areną bus galima patekti tik su galimybių pasais, dėvint privalomus respiratorius ir laikantis visų kitų tuo metu galiojančių saugumo reikalavimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.