Šaltuoju metų laiku Palūšė kviečia pasilinksminti

Vos kelis kilometrus nuo Ignalinos įsikūrusioje, kurortinėje vietoje – Palūšėje – įvairiausių renginių apstu ne tik vasaros metu, tačiau ir šaltuoju sezonu. Būtent į šią vietovę keliauja tiek aktyvaus laisvalaikio mėgėjai, tiek kūrybinių įkvėpimų ieškantys muzikos kūrėjai, ar nuotoliu dirbantys jaunieji profesionalai. Į šią vietą daugybė žmonių atkeliauja ir dėl muzikos, taigi galima drąsiai teigti, kad čia itin populiarus muzikinis turizmas!

Palūšė.<br>A.Bako nuotr.
Palūšė.<br>A.Bako nuotr.
Palūšė.<br>D.Cicėno nuotr.
Palūšė.<br>D.Cicėno nuotr.
Palūšė.<br>D.Cicėno nuotr.
Palūšė.<br>D.Cicėno nuotr.
Palūšė.<br>M.Kiminiūtės nuotr.
Palūšė.<br>M.Kiminiūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Feb 1, 2022, 2:10 PM

„Džiaugiamės, kad pagaliau čia galim veikti ir kurti ne tik šiltuoju metų laiku, rudenį ir žiemą pavyko surengti išties nemažai įvairiausio žanro koncertų, čia koncertuoja tiek jauniausi Lietuvos scenos vardai, tokie. kaip melomanams jau puikiai žinomas Lukas Pilkauskas, tiek savo vardą bei populiarumą pelniusieji, kaip Ieva Narkutė ir, įdomiausia, kad beveik visi, „Palūšės kopoje“ vykstantys koncertai tampa souldoutiniai.

Tai rodo, kad gyvos muzikos koncertai reikalingi ir įdomūs gali būti ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, tačiau ir regionuose, o čia būtent dėl koncertų atkeliaujančius žmones jau galime vadinti muzikiniais turistais!“, – pasakoja muzikos prodiuseris, festivalių organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

Vasario mėnuo kultūrinėje erdvėje „Palūšės kopa“ taip pat bus kupinas muzikinių pasiūlymų. Čia vykstantys koncertai išsiskiria ne tik jaukumu, bet ir betarpišku atlikėjų bendravimu su savo klausytojais, dažniausiai visi koncertai pradedami muzikiniu džemu ir pokalbiais, kurie tik dar labiau suartina vieni kitus.

Pirmą kartą šioje erdvėje pasirodys kultiniai, lyriški ir polėkio niekada nestokojantys „Biplan“. Įdomus faktas, kad prieš daugybę metų grupė čia yra koncertavusi, tuometinės Valtinės atidarymo koncerte: „Palūšėje esame koncertavę prieš kelis dešimtmečius ir nuo tada su malonumu kiekvieną vasarą stengiamės čia sugrįžti! Puiki vieta leisti laiką su draugais bei atostogauti!“, – prisiminimais dalinasi „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas. Roko romantikų pasirodymas, kuriame galima tikėtis ne tik jų didžiausių hitų bei naujausių kūrinių, tačiau ir nuoširdžių pokalbių vyks jau vasario 5 dieną!

Visai prieš kitas ypatingas metų šventes – vasario 12 dieną – bus rengiamas itin šventiškas Jurgos gimtadienio koncertas.

Šiame gimtadieniniame pasirodyme skambės išskirtinė programa: dainos iš naujausios Jurgos vinilo plokštelės, sentimentus sukeliantys ir klausytojų pamėgti kūriniai bei šventiškos dainos apie svajones, jausmus bei meilės gimimą.

„Tai gimtadieninio turo koncertas, kurio dar niekada nebuvo! Šiemet kilo mintis padaryti tokio pobūdžio koncertus ir savo gimtadienį atšvęsti su savo klausytojais!“, – mintimis dalinasi Jurga Šeduikytė.

Koncerte „Palūšės kopoje“ galima tikėtis jaukaus akustinio pasirodymo bei naujai suskambėsiančių dainų aranžuočių net iš pirmųjų Jurgos albumų. Taip pat dainininkė ruošia staigmeną – keletą kūrinių ji atliks pati grodama klavišiniais ir perkusija.

Vasario mėnesį koncertų tikrai netrūks, tikimasi, kad šį gamtos kampelį vis labiau atras ne tik čia užsukantys ir įkvėpimo ieškantys Lietuvos muzikantai, bet ir keliauti mėgstantys žmonės ir visos Lietuvos. Atkeliaukite, o dėl koncertų pasilikite ilgam!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.